03 January 2012

Gambar Facebook Amalina Che Bakri PANAS!

AMALINA CHE BAKRI JADI MANGSA FITNAH CEMBURU BUTA. Ada orang kata pakwe orang putih yang kononnya suka Amalina Che Bakri sebenarnya kekasih seorang putih tetapi kerana Amalina Che Bakri merampas pakwenya, dia pun mula fitnah Amalina Che Bakri itu. Betul atau tidak tak tahulah, mulut orangkan?

Kontroversi Gambar Liar Facebook AMALINA CHE BAKRI

Hari ini ada cerita panas lagi,tentang pelajar cemerlang SPM 2005, Nur Amalina Che Bakri yang dikatakan ''meliar'' di luar negara melalui gambar yang terdapat di akaun Facebook ''miliknya''..Sebelum cerita lebih lanjut korang boleh sekodeng gambar -gambar di bawah ni..


Gambar profile facebook Amalina
Gambar dia masih bertudung,,
bersama pakwe omputih kunun

bersama teman-teman
bergaya seperti model high class
entah siapa mangkuk di sebelah dia tu, enak sangat pegang peluk anak orang..

Okay, sebenarnya semua ni adalah cubaan untuk menjatuhkan maruah beliau..Dah namanya insan  bertuah,pasti ramai yang dengki sana-sini kan..ala macamla korang tak biasa dengan perkara ni..mungkin musuh Amalina yang mereka akaun fb palsu itu dan bukannya Amalna sendiri..

Gambar diatas mungkin pelanduk dua serupa..kan dah termaktub kita di dunia ni muka kita sama dengan 6 insan yang lain..wallahuallam..Allah Maha Mengetahui..(aku sendiri dah nampak muka sebijik ngan aku,tapi aku lebih macho la.

Alhamdulillah kini akaun FB yang dikatakan milik Amalina tu sudah tiada..so korang jangan ribut-ribut lagi ya!.

No comments: