26 August 2008

Artis Berbikini Isu Hangat

Gambar Foto Artis Berbikini Tersebar

"Yang terkini pula seorang pengacara rancangan talkshow dengan selambanya berbikini ketika bercuti di pusat peranginan. Bikini yang digunakan pula bukannya jenis dari menutup dada sampai punggung tetapi jenis yang hanya menutup ‘atas’ dan menutup ‘bawah’. Selain dari itu terdedah dengan terang tanpa sedikit pun terlindung.

Gambar pengacara ini dikatakan telah berlegar-legar dalam email baru-baru ini. Sebuah akhbar tabloid juga telah menyiarkan dimuka depan kisah pengacara yang berani beraksi seksi ini.

Penulis menonton rancangan talkshow dalam dua hari lepas. Sah, pengacara berani seksi ini masih muncul di kaca televisyen. Dengan gelak ketawa dan berwajah selamba, seolah-olah tiada apa yang berlaku. Sedangkan gambar-gambar separuh bogelnya tersebar di internet.

Stesen TV itu juga nampaknya tidak mengenakan apa-apa tindakan tatatertib ke atas kakitangannya ini. Sudah tentu stesen TV itu melihat bukannya menjadi kesalahan besar jika bergambar separuh bogel dan gambar-gambar tersebut disebarkan pula di internet."

Dipetik dan diubahsuai daripada sumber: http://www.tranungkite.net

No comments: