15 October 2011

tiz zaqyah dan gambar Instagram

Tiz Zaqyah Mohon Jangan Sebarkan Gambar Instagramnya - TEGURAN UNTUK BEAUTIFUL NARA

Saya perasan ada pautan tiz zaqyah yang membawa anda ke sini (paling kerap sudah pastinya selepas entry beautifulnara ). pertama sekali, di sini TIADA gambar tiz zaqyah yang TAK PERNAH anda TAK lihat sebelum ini di mana2 laman web atau blog, yours truly tak pernah ada peluang pun bertemu dgn namesake ini, gambar pun kredit kat pemilik asal.

TIZ ZAQYAH
Dear admin,@beautifulnara.com
a,salam apa khabar.Tiz cuma nak advice,the reason Tiz post kat instagram because its meant ONLY for instagram.Any pictures taken from instagram without permission isnt as right as it is.Kalau nak ikutkan,its part of my artwork (editing photos),dan of course ia menyentuh sensitivity saya apabila hasil seni saya disebarkan tanpa sebarang permission.Tiz harap,Beautifulnara please sekurang-kurangnya mintak permission ,since ada banyak cara kita beruhubung.One last request,kalau Beautifulnara ambil berat tentang issue sinsivity orang,please take down the pictures asap? THANK U

BEAUTIFUL NARA
Kalau ada yang perasan, Abang Nara telah pun removekan entri gambar Tiz Zaqyah dan Remy Ishak yang diambil daripada Instagram Tiz Zaqyah. Bukan apa, selepas terbaca status Facebook Tiz Zaqyah, Abang Nara rasa tergerak untuk membuang entri tersebut kerana kata-kata yang sangat lembut digunakan oleh Tiz.

No comments: