29 November 2012

MALAYSIA TEWASKAN LAOS 4-1

MALAYSIA TEWASKAN LAOS 4-1
Disediakan oleh Berita Harian

Safiq Rahim (kiri) dan rakan meraikan gol pertama Harimau Malaya menentang Laos pada saingan Kumpulan B Piala Suzuki AFF di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi. - Foto REUTERS

Malaysia mesti menang temu Indonesia untuk ke separuh akhir

Kuala Lumpur: Pengendali skuad kebangsaan, Datuk K Rajagobal tidak mahu terlalu gembira dengan kemenangan 4-1 ke atas Laos malam tadi, sebaliknya mahu memberi tumpuan kepada perlawanan terakhir Kumpulan B menentang Indonesia, Sabtu ini.

“Pemain melaksanakan tugas mereka malam ini (semalam), tetapi masih ada yang perlu diperbaiki menjelang pertemuan dengan Indonesia nanti,” kata Rajagobal semalam.

“Pertukaran dalam kesebelasan utama membawa hasil, pujian harus diberikan kepada Shakir Shaari yang beraksi cemerlang di bahagian tengah.

“Norshahrul (Idlan Talaha) yang tetap mahu diturunkan walaupun mengalami sedikit masalah di bahagian telinga, juga mempamerkan aksi terbaiknya malam ini.”

Rajagobal turut memuji kedua pemain sayapnya, S Kunanlan dan Wan Zack Haikal Wan Nor yang kerap kali mencipta peluang menerusi larian kencang dan hantaran-hantaran cantik ke depan gawang lawan.

"Sekarang kita perlu lupakan kemenangan ini dan memberi tumpuan kepada perlawanan menentang Indonesia," kata Rajagobal yang mengharapkan sokongan padu terus diberikan kepada pasukan kebangsaan.

Malaysia bangkit merakam kemenangan selepas tewas kepada Singapura 3-0 dalam perlawanan pertama Ahad lalu yang mengundang kritikan daripada peminat.

Lagi berita menarik sekitar Piala Suzuki AFF, dapatkan naskhah BH hari ini untuk berita lanjut atau muat turun versi digital di http://subscription.nstp.com.my/

Pandelela Rinong Anak Pang penerima pertama UM Olympian

Pandelela Rinong Anak Pang penerima pertama UM Olympian
Disediakan oleh Berita Harian


PEMANGKU Naib Canselor UM, Prof. Dr.Awang Bulgiba Awang Mahmud (dua dari kanan), menyampaikan Skim Biasiswa Sukan-UM Olympian dan Tabung Pandelela kepada Ratu Terjun Negara, Pandelela Rinong Pamg (kiri). Turut serta, Pengarah Pusat Sukan UM, Prof.Madya Dr. Mohd Salleh Aman (kanan) dan Timbalan Naib Canselor (HEP) UM, Prof Datuk Dr.Rohana Yusuf (dua dari kiri), pada Malam Anugerah Sukan & Rekreasi Universiti Malaya di Hotel Eastin, Petaling Jaya, malam tadi. - Foto Yong Chee Choong

Petaling Jaya: Ratu terjun negara yang juga pemenang pingat gangsa Sukan Olimpik 2012, Pandelela Rinong Anak Pamg diumumkan penerima sulung Skim Biasiswa Sukan – UM Olympian – yang diperkenalkan pada majlis Malam Anugerah Sukan dan Rekreasi Universiti Malaya (UM) 2012 di malam tadi.

Pandelela, 19, yang mendaftar diri sebagai mahasiswa UM pada 17 September lalu membanggakan negara apabila menjadi wanita pertama meraih pingat di Olimpik menerusi kejayaannya di acara 10m platform individu wanita.

Melalui biasiswa itu, Pandelela dikecualikan yuran pengajian dan penginapan serta menikmati elaun sara hidup dan latihan masing-masing bernilai RM15,000 setiap tahun sepanjang tempoh pengajiannya bermula September 2012 hingga Februari 2015.

Skim biasiswa sukan itu diwujudkan bagi memberi galakan kepada atlet cemerlang dalam bidang sukan serta mempunyai potensi akademik yang baik untuk melanjutkan pengajian di UM.

UM juga menubuhkan Tabung Pandelela – UM Olympian bagi menjaga kebajikan atlet Olimpik agar dapat mengikuti latihan dan sukan tanpa mengabaikan aktiviti pembelajaran dalam usaha melahirkan atlet berpendidikan tinggi.

Skim Biasiswa Sukan – UM Olympian dan Tabung Pandelela – UM Olympian dilancarkan Pemangku Naib Canselor UM, Profesor Dr Awang Bulgiba Awang Mahmud, pada acara penghargaan sukan tahunan itu, malam tadi.

“Penubuhan skim dan tabung ini membuktikan komitmen UM menyokong hasrat negara melahirkan lebih ramai atlet cemerlang dalam sukan dan pelajaran,” kata Profesor Dr. Awang Bulgiba.

Pada malam itu juga, 12 anugerah disampaikan kepada penggiat sukan UM yang mengharum nama universiti, negeri dan negara.

INFO: Anugerah Olahragawan/Wati UM

Olahragawan (Pelajar): Bryan Nickson Lomas (Terjun)
Olahragawati (Pelajar): Daphne Ng Chiew Yen (Badminton)
Olahragawan (Staf): Ahmad Radzi Abu (Tenpin Boling)
Olahragawati (Staf): Noor Haslinda Mohd Arif (Karom)

Anugerah Lencana Biru Universiti (Pelajar) Ryan Chong Wy Lunn (Taekwondo); Yati Akhtar Mahtar (Bola Jaring); Nurul Shaffa Mustafa (Bola Jaring); Jerusha Chan Poe Yin (Tenpin Boling)

Anugerah Jurulatih Terbaik: (Staf) Azmi Ismail (tarik tali); (Pelajar): Asnan Md. Zuki (Bola Sepak)

Pengurus Terbaik: Pengurus (Staf): Mohd Fairosz Abdul Karim; Pengurus (Pelajar): Abdul Jalil Khalid (Bola Sepak)

28 November 2012

Malaysia VS Laos 28 November 2012

Keputusan Malaysia vs Laos 28 November 2012 - Piala AFF Suzuki 2012
Berikut merupakan keputusan terkini/penuh perlawanan Malaysia vs Laos Piala AFF Suzuki 28 November 2012. Perlawanan ini akan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil pada jam 8.45 malam. Malaysia menang 4-1 menewaskan Laos.

Gol Pemain Malaysia
- Safiq 15'
- Safee Sali 66'
- Wan Zack Haikal 75'
- Muhymeen 79'.

Gol Pemain Laos
- Khone 38'

Perlawanan antara Indonesia vs Singapura sudah pun berakhir, di mana Indonesia berjaya menundukkan Singapura dengan jaringan 1-0. Malaysia wajib menang perlawanan ini untuk membuka peluang ke pusingan seterusnya.

Gol Pemain Indonesia
 -Andik Vermansah 88'


KEPUTUSAN PENUH MALAYSIA VS LAOS 28 NOVEMBER 2012

Malaysia 4-1 Laos
Malaysia : Safiq Rahim (15'), Safee Sali (66'), Wan Zack Haikal (75'), Khyril Muhaimeen (79')
Laos : Khonesavanh (39')

Keputusan Malaysia VS  Laos live AFF Piala Suzuki 28 November 2012 menyaksikan Malaysia menang 4-1 ke atas Laos dalam perlawanan ke 2 peringkat kumpulan B.

Pada separuh masa pertama, Malaysia menguasai permainan. banyak serangan yang dijanakan pemain Malaysia. Hasilnya Safiq Rahim menjaringkan gol pertama menerusi sepakan percuma cantik minit ke 15.

Walaubagaimanapun Laos berjaya merapatkan kedudukan menerusi sepakan Khonesavanh yang mengenai kaki Aidil Zakwan sekaligus melantun melepasi Farizal Marlias

Tamat separuh masa pertama, kedudukan Malaysia 1-1 Laos. Malaysia menguasai permainan namun Laos berjaya menjaringkan gol penyamaan.

Separuh masa kedua Malaysia terus mengasak mencari gol kemenangan. Banyak percubaan ke arah pintu gol Laos menerusi NorSHahrul Idlan Talaha dan Safee Sali namun dinafikan penjaga gol Laos.

Gol ke 2 Malaysia hadir menerusi tab Safee Sali yang menerima hantaran silang Wan Zack menewaskan penjaga gol Laos.

Harimau Malaya terus mengasak dan terus menambah gol ke 3 menerusi tandukan Wan Zack Haikal minit ke 75 hasil hantaran Gunalan.

Gol ke 4 hadir menerusi Khyril Muhaimeen yang membuat larian solo minit ke 79 lalu mudah menewaskan penjaga gol Laos.

Kedudukan Malaysia 4-1 kekal sehingga ke wisel penamat ditiupkan. Selepas ini Malaysia akan menentang Indonesia pada 1 Disember 2012. Malaysia harus MENANG menentang Indonesia untuk layak ke peringkat separuh akhir.

Penjara 5 tahun, denda RM10 juta dedah maklumat pelanggan

KUALA LUMPUR: Seseorang yang mempunyai akses kepada apa-apa dokumen atau maklumat berhubung hal ehwal atau akaun mana-mana pelanggan suatu institusi kewangan adalah dilarang untuk mendedahkannya kepada orang lain.

Ini termasuk institusi kewangan atau mana-mana orang yang atau pernah menjadi pengarah, pegawai atau ejen institusi kewangan itu.

Sesiapa yang disabitkan kesalahan itu boleh dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi lima tahun atau didenda tidak melebihi RM10 juta atau kedua-duanya.

Peruntukan itu terkandung di dalam Rang Undang-undang Perkhidmatan Kewangan 2012 yang dibentangkan untuk bacaan kali pertama di Dewan Rakyat hari ini oleh Timbalan Menteri Kewangan, Datuk Dr Awang Adek Hussin.

Larangan itu adalah di bawah Fasal 133 yang diperuntukkan dalam Penggal 4 'Maklumat dan kerahsiaan' rang undang-undang itu.

Bagaimanapun, rang undang-undang itu mengecualikan peruntukan kerahsiaan terhadap apa-apa dokumen atau maklumat berhubung dengan hal ehwal atau akaun mana-mana pelanggan bagi sesuatu institusi kewangan.

Pengecualian itu meliputi maklumat yang didedahkan kepada bank oleh mana-mana pegawainya atau mana-mana orang yang dilantik di bawah rang undang-undang ini atau Akta Bank Negara 2009 bagi maksud melaksanakan apa-apa kuasa atau fungsi bank di bawah rang undang-undang ini atau Akta Bank Negara 2009.

Rang undang-undang berkenaan turut menyebut secara khusus pendedahan yang dibenarkan yang terkandung dalam seksyen 134.

Antaranya pihak institusi kewangan atau pengarahnya atau pegawainya boleh mendedahkan apa-apa dokumen atau maklumat yang berhubung dengan hal ehwal atau akaun pelanggannya kepada orang lain yang telah ditentukan.

Selain itu, dokumen atau maklumat yang dibenarkan secara bertulis oleh pelanggan, wasi atau pentadbir pelanggan kepada orang yang dibenarkan oleh mereka.

Pengecualian turut diberikan jika pelanggan diisytiharkan bankrap di Malaysia atau di mana-mana negara, wilayah atau di luar Malaysia apabila maklumat dan dokumen berkaitan pelanggan terbabit boleh didedahkan kepada sesiapa yang perlu mengetahui status kebankrapannya.

Rang undang-undang ini bertujuan menggabungkan Akta Bank dan Institusi-Institusi Kewangan 1989, Akta Insurans 1996, Akta Sistem Pembayaran 2003 dan Akta Kawalan Pertukaran Wang 1953.

Awang Adek turut membentangkan Rang Undang-undang Perkhidmatan Kewangan Islam 2012 dan Rang Undang-undang Bank Negara Malaysia (Pindaan) 2012 untuk bacaan kali pertama pada sidang hari ini.

Sementara itu, dua rang undang-undang lain turut dibentangkan iaitu Rang Undang-undang Penyelarasan Pencen (Pindaan) 2012 dan Rang Undang-undang Reka Bentuk Perindustrian (Pindaan) 2012. - BERNAMA

Azhar Sulaiman Murtad? Kafir? Betulkah?

Kecoh kenyataan Azhar Sulaiman
Disediakan oleh Berita Harian


Kasihan Azhar, teruk dikecam gara-gara kenyataannya dalam laman Facebook. Kemusykilannya disalah erti. Raja faham dengan maksud Azhar, tapi kenyataannya boleh menjerat diri. Isu murtad dan agama terlalu sensitif untuk diperkatakan, silap hari bulan terkena batang hidung sendiri.

Tapi, kenyataan Azhar bukanlah berkaitan dengan isu pegangan atau pendirian agamanya, sebaliknya ia berkaitan dengan isu politik.

Azhar mengutarakan persoalan adakah dia dikategorikan sebagai murtad kerana menjadi ahli UMNO?

‘Assalamualaikum Ustaz... Saya ni sebenarnya sudah murtad sebab saya ahli UMNO dan penyokong Kerajaan Barisan Nasional... Jadi macam mana untuk saya pulang semula ke pangkuan agama Islam... Harap bantu. Tq.’

Itulah kenyataan Azhar.

Niat asal mungkin nak sindir, tapi nampaknya hal lain yang timbul apabila ada yang menuduhnya Azhar pula murtad. Bagaimanapun, Azhar dalam penjelasannya memberitahu, dia bukannya mahu mencetuskan kontroversi, jauh sekali menjadi ahli politik.

Sebaliknya, dirinya hanya mengambil tahu isu semasa.

“Jika baca betul-betul, mereka tahu saya mengutarakan pertanyaan atas tuduhan UMNO murtad.

“Itu hanya kenyataan saya, terpulanglah bagaimana interpretasi dan penilaian pihak lain mengenai kenyataan saya itu,” katanya dalam satu kenyataan.

Hmmm...hebat betul permainan politik, kan? Takkan soal pegangan politik boleh sedap mulut tuduh orang lain murtad.

Laos Mahu Tewaskan Malaysia - Laos Kalah!

Laos nak 'sembelih' Harimau
Disediakan oleh Berita Harian

Rajagobal (kiri) bersalam dengan Kimura pada sidang media di Hotel Palace of Golden Horses semalam. Malaysia bertemu Laos di Stadium Nasional Bukit Jalil malam ini.

Pasti Malaysia tertekan selepas tewas kepada Singapura: Kimura

Kuala Lumpur: Laos berselera besar mahu menewaskan Malaysia pada perlawanan kedua, Kumpulan B Piala Suzuki AFF di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam ini.

Selepas hampir memalukan Indonesia pada perlawanan pertama Ahad lalu yang berakhir dengan keputusan seri 2-2, pengendali Laos, Kokichi Kimura yakin anak buahnya mampu beraksi lebih baik menentang tuan rumah yang juga juara bertahan.

Saya pasti Malaysia akan bermain 100 peratus, tetapi kami akan bermain 110 peratus" - Kokichi Kimura, Jurulatih Laos

“Saya pasti Malaysia yang tertekan selepas tewas kepada Singapura akan bangkit memburu kemenangan, tetapi kami sudah bersedia,” kata Kimura pada sidang media, semalam.

Aksi 110 peratus

“Malaysia dan Indonesia tidak banyak beza, saya mungkin akan melakukan sedikit perubahan taktikal untuk perlawanan ini.

“Saya pasti Malaysia akan bermain 100 peratus, tetapi kami akan bermain 110 peratus. Saya harap ia bakal menjadi permainan menarik dan kemenangan berpihak kepada kami,” katanya.

Laos yang menduduki ranking ke-179 dunia melakukan kejutan pada perlawanan sulung kempen kali ini apabila dua kali mendahului Indonesia menerusi permainan pantas dan tersusun.

Kimura yang mula mengendali skuad Laos sejak Julai lalu mempertaruhkan barisan pemain muda pada kejohanan kali ini dan selepas aksi pertama Kumpulan B, kehadiran pasukan kerdil Asia Tenggara itu tidak lagi boleh dilabel sebagai pasukan belasahan.

25 November 2012

Tanpa Paten Samsung, iPhone Tidak Akan Tercipta

Apple IPhone Wujud Kerana Samsung : Ketua eksekutif Samsung, Shin Jong-kyun mengatakan bahawa tanpa teknologi paten dari Samsung, telefon pintar tidak akan terhasil. Kebenaran itu terbukti kerana tanpa teknologi paten tanpa wayarnya, adalah amat mustahil untuk Cuppertino yang berasakan Apple menghasilkan telefon pintar seperti iPhone.

Seperti yang dunia tahu, Samsung adalah amat kuat dari segi portfolio paten tanpa wayar. U.S. International Trade Commission (USITC) memutuskan untuk mengkaji semula ketetapan awal bahawa Apple tidak melanggar empat paten Samsung Electronics dalam peranti mudah alihnya termasuk iPhone dan iPad.

Ini bermakna Samsung mempunyai peluang untuk meyakinkan hakim bahawa produk Apple yang berasaskan iPhone telah, elanggar paten tanpa wayar yang dimiliki Samsung. USITC akan membuat keputusan muktamad padal Januari tahun depan. Jika keputusan yang dibuat itu memihak pada Samsung, Apple tidak dapat menjual lagi peranti iPad dan iPhone walaupun di tempat sendiri.

Apple dan HTC kini telah selesai pertikaian paten diantara mereka dengan memeterai perjanjian selama 10 tahun, namun Apple dan Samsung masih lagi tidak menemui keputusan muktamad. Terbaru Apple dikhabarkan akan berbincang dengan Google untuk menyelesaikan masalah mereka terhadap Samsung.

Sumber : Koreatimes

Samsung vs Apple : iPad 4 dan iPad Mini Disenaraikan Dalam Tuntutan Saman Pelanggaran Paten Samsung

Pertikaian paten di antara Apple dan Samsung seolah-olah tiada kesudahan. Pada hari Rabu yang lepas, Samsung telah menyenaraikan tambahan 2 produk Apple yang baru dilancarkan iaitu iPad generasi ke 4 dan iPad mini ke dalam tuntutan samannya terhadap Apple yang didakwa melanggar paten teknologi tanpa wayar (wireless) syarikat itu.

Sama seperti kejayaan Samsung yang menyenaraikan model iPhone 5 ke dalam tuntutan samannya pada Oktober lalu, kini syarikat gergasi Korea itu ingin menambah lagi derita kepada Apple dengan  penambahan 2 produk tersebut yang dikatakan telah melanggar dua teknologi tanpa wayar UMTS dan beberapa pelanggaran paten yang lain.

Sebelum ini, Samsung juga turut mengemukakan saman terhadap syarikat LG yang dikatakan melanggar paten OLED. Nampaknya, setelah kejayaan Apple memperoleh AS $1.05 billion (RM 3.21 billion) dalam tuntutan saman terhadap Samsung pada bulan Ogos yang lalu menyebabkan tuntutan saman terhadap perlanggaran paten semakin rancak. Diharapkan ia tidak mengganggu fokus syarikat-syarikat ini untuk mengeluarkan produk yang berkualiti dan berinovasi untuk pengguna.

Sumber : Apple Insider

Samsung Berjaya Dapatkan Butiran Perjanjian Apple Dan HTC
Usaha Samsung yang meminta mahkamah dedahkan butiran perjajnjian Apple dengan HTC membuahkan hasil dimana Samsung akhirnya berjaya mendapatkan kebenaran mahkamah untuk melihat butiran perjanjian antara Apple dan HTC.

Samsung menyatakan, perjanjian Apple dan HTC mungkin mengandungi maklumat yang releven untuk Samsung berhadapan dengan Apple di mahkamah AS nanti dan mereka dibenarkan untuk melihat butiran perjanjian dan membandingkannya. Mahkamah AS juga bersetuju Apple perlu menunjukkan butiran penuh perjanjian tersebut secepat mungkin kepada Samsung.

Pada masa ini, butiran tersebut masih disimpan rapi oleh HTC dan Apple tetapi spekulasi telah timbul apabila HTC akan membayar antara $6 dan $8 setiap telefon pintar yang mereka hasilkan kepada Apple. HTC memberikan tindakbalas terhadap spekulasi tersebut dan menyatakan bahawa jumlah itu tidak betul dan tidak berasas. Pertikaian paten di antara kedua-dua syarikat besar ini telah lama berlarutan. Bilakah peperangan dan pertikaian paten di antara Apple dan Samsung akan berakhir?

Sumber : Neowin

Permintaan Tinggi Menyebabkan Nokia Lumia 920 Kehabisan Stok

Permintaan Tinggi Menyebabkan Nokia Lumia 920 Kehabisan Stok

Berdasarkan tinjaun ke laman web Amazon Mobile Store, didapati bahawa Nokia Lumia 920 telah kehabisan stok dan penghantaran akan mengambil sekurang-kurangnya 1 hingga 2 minggu sekiranya anda berminat untuk membeli secara atas talian.

Nokia Lumia 920 kehabisan stok di Amazon Mobile Store
Jelas terbukti menunjukkan bahawa permintaan terhadap Nokia Lumia 920 yang berasaskan platform Windows Phone 8 ini sangat tinggi walaupun ada yang melaporkan peranti Windows Phone 8 bermasalah. Antara spefikasi utama Nokia Lumia 920 ialah skrin bersaiz 4.5 inci dengan resolusi 1280×768, pemproses Qualcomm SnapDragon S4 Dual Core 1.5Ghz dan memori bersaiz 1024Mb.

Selain itu, ia disaluti dengan bahan Unibody Polycarbonate dan skrinnya pula dibina daripada Gorilla Glass 2 yang terbukti tahan calar. Ketahanan Nokia Lumia 920 ini telah terbukti melalui video “Drop Test” yang telah kami laporkan sebelum ini.

Nokia sebenarnya pemangkin kepada penggunaan Windows Phone 8, tetapi kehadiran model baru HTC 8X yang menawarkan rekabentuk yang menarik kini telah menjadi pesaing terdekat kepada model-model Nokia termasuk Nokia Lumia 920.

Sumber : TNW

Ujian Ketahanan Nokia Lumia 920 (Drop Test)
PhoneBuff telah melakukan Ujian Ketahanan Nokia Lumia 920 (Drop Test) bagi menguji keupayaan telefon dari Finland. Ujian ini dilakukan dengan menjatuhkan telefon Nokia Lumia 920 dari paras pinggul, dada dan kepala. Ia mengambil kira keadaan dunia sebenar yang mana kebiasaanya telefon jatuh dari ketiga-tiga paras tersebut.

Berdasarkan ketiga-ketiga ujian tersebut, didapati bahawa telefon Nokia Lumia 920 sememangnya tahan lasak. Skrin sesentuh berfungsi dengan baik dan hanya ada sedikit calar di bahagian tepi dan belakang telefon. Faktor utama ketahanan ini ialah bahan Unibody Polycarbonate menyaluti telefon. Selain itu, di bahagian kamera dan bebutang dihasilkan daripada seramik tahan calar. Skrin pula dibina daripada Gorillas Glass 2 yang terbukti tahan calar.

Nokia Lumia 920 telah dilancarkan pada September yang lalu dan belum lagi dipasarkan di Malaysia. Apa pendapat anda tentang ketahanan telefon Nokia berbanding jenama lain?

Sumber: PhoneBuff & MyTetikus

Google Earth & Maps Kini Dengan Imej Resolusi Tinggi

Google Earth & Maps Kini Dengan Imej Resolusi Tinggi: Semalam, kami telah melaporkan bahawa Google telah mengemaskini imej 45° yang ditawarkan melalui 2 aplikasi Pemetaan dan Perkhidmatan Lokasi utama Google iaitu Google Maps dan Google Earth. Google juga telah mengemaskini imej satelit dan imej dari udara dengan resolusi tinggi yang meliputi 164 bandar dan 108 buah negara termasuk Malaysia. Ya, termasuk Malaysia. Imej yang dipaparkan mempunyai resolusi imej yang lebih baik daripada sebelum ini.

Walau bagaimanapun, bukan semua bandar dan kawasan di Malaysia yang dikemaskini dengan imej seperti ini. Hanya bandar-bandar utama dan tempat-tempat menarik di Malaysia sahaja yang menerima pengemaskinian imej baru ini.

Untuk mencubanya, anda boleh muat turun secara percuma di laman web Google Earth (versi komputer), di Google Play (versi Android) atau di Apple Store (versi iOS). Walau bagaimanapun, buat masa ini aplikasi Google Maps hanya terdapat pada versi Android sahaja kerana aplikasi Google Maps versi iOS masih dalam pengujian terakhir dan dijangka akan dilancarkan tidak lama lagi.

Perkhidmatan Google Map yang ditawarkan oleh Google kini telah memudahkan jutaan pengguna. Dengan menggunakan aplikasi Google Maps dan Googel Earth,  para pengguna boleh meneroka dunia hanya melalui peranti pintar mereka sambil menikmati aktiviti harian tanpa terganggu. Keseronokan menggunakan aplikasi ini bertambah apabila pihak Google sekali lagi mengambil langkah proaktif dengan menaik taraf aplikasi mereka dengan memberikan imej beresolusi tinggi pada kedua-dua aplikasi tersebut.

Sumber: MyTetikus.com

Apa Sebab Sebenar Peranti Windows Phone 8 Bermasalah?

Apa Sebab dan Punca Sebenar Peranti Windows Phone 8 Bermasalah?
Baru-baru ini kami ada kongsikan laporan tentang peranti Windows Phone 8 bermasalah, dan sekarang kami akan mendedahkan kemungkinan penyebab peranti tersebut bermasalah.

Peranti yang reboot secara tiba-tiba memang satu masalah yang sangat melecehkan bagi pengguna telefon pintar. Ketika anda sedang menaip e-mail dan tiba-tiba telefon anda reboot, anda pasti kecewa jika ianya berlaku..

Anda berharap ianya tidak akan berulang lagi, tetapi anda tidak dapat melakukan apa-apa. Pengguna peranti Windows Phone 8 sedang mengalami masalah itu dan ianya satu berita yang tidak menggembirakan bagi pengeluar peranti Windows Phone 8.

Forum peranti Windows Phone 8 telah menerima pelbagai rungutan daripada para pengguna tentang masalah ini. Model lain yang dihasilkan oleh pembuat lain turut mengalami masalah yang sama dan installasi perisianyang tidak dilaporkan menyumbang kepada masalah itu.

Pemasalahan tersebut mungkin disebabkan ketidakstabilan yang terdapat pada Windows Phone 8. Seperti kita tahu, Windows Phone 8 masih lagi baharu dan mungkin tidak lagi sepenuhnya di reka secara sempurna. Ianya masih memerlukan masa untuk berfungsi dengan baik dan berada pada tahap yang memuaskan. Microsoft telah lama bertapak dalam bidang ini dan mereka pasti akan menyelesaikannya seperti versi-versi Windows yang terdahulu.

Sumber : pocketnow

Maksud Root Dalam Android

Maksud Root Dalam Android: Apakah Root dalam Android dan tujuan pengguna-pengguna Android melakukan Root atau Rooting terhadap telefon pintar aka smartphone mereka?

Pasti masih ramai lagi tertanya – tanya apakah yang dimaksudkan dengan “ROOT” dalam Android. Biar kami jelaskan apa itu root. Root dalam erti kata yang mudah untuk difahami ialah proses yang membolehkan pengguna telefon pintar Android mengakses keseluruhan fail sistem  bagi memberikan sepenuh kawalan terhadap sistem telefon mereka. Bagi pengguna iOS, proses ini dipanggil sebagai “Jailbreak”.

Antara kelebihan utama Root adalah keupayaan untuk mengawal keseluruhan sistem telefon dan membolehkan pengguna untuk menginstal pelbagai aplikasi yang sebelum ini dinafikan oleh sistem Android. Disini kami senaraikan beberapa kelebihan telefon Android yang sudah di Root.

Kelebihan dan Kebaikan Root :
1. Memberikan kawalan penuh pada sistem Android anda
2. Membolehkan “Backup dan Restore” pada seluruh sistem
3. Dapat menggunakan aplikasi-aplikasi istimewa seperti aplikasi permainan beresolusi tinggi
4. Membolehkan pengguna mengubah dan memilih ROM pilihan anda

Kekurangan dan Keburukan Root :
1.Boleh mematikan waranti telefon anda
2.Serangan virus mungkin terjadi


AMARAN ROOT
Proses me “Rooting” ini boleh menyebabkan telefon anda menjadi “Brick” . Oleh itu, pastikan kajian dibuat terlebih dahulu untuk memastikan tiada kerosakan terjadi kepada telefon pintar kesayangan anda.

Walau bagaimanapun, sekiranya pengguna telah berasa puas hati dengan  keupayaan sedia ada telefon anda, maka proses root amatlah tidak digalakkan.

Sumber: MyTetikus.com

Samsung Perkenalkan Galaxy SIII Edisi La Fleur

Samsung sekali lagi mengejutkan para peminat gajet terutama wanita apabila memperkenalkan Samsung Galaxy SIII edisi La Fleur. Dari apa yang dilaporkan, edisi khas La Feur itu dijangka akan dihantar dalam masa terdekat ke destinasi di seluruh dunia.

Samsung juga memperkenalkann edisi La Fleur ini terhadap beberapa model telefon pintar  yang lain iaitu Galaxy Ace 2, Galaxy Ace DUOS dan Galaxy S DUOS dengan mencetak kerawang yang berbentuk bunga di belakang dan hadapan telefon tersebut. Sekali imbas agak menarik penerapan bunga-bungaan terhadap model tersebut. Bagi pengguna tablet Galaxy Tab 2 7.0, ada khabar angin mengatakan bahawa edisi khas ini turut diperkenalkan pada model tablet ini, namun Samsung telah menafikan khabar angin tersebut.

Namun fungsi bagi telefon yang diterapkan La Fleur ini masih lagi sama, cuma dari segi visual tampak lebih menarik daripada yang biasa. Dijangka model ini dikeluarkan sempena hari Valentine seawal bulan Januari tahun depan.

Sumber: Sammobile

24 November 2012

Perempuan Mimpi Basah

Perempuan Mimpi Basah

Saya mengalami orgasme atau mimpi basah ketika tidur. Ketika bermimpi sesuatu yang erotis saya tak segera bangun, saya justru mengalami orgasme. Dan itu terjadi setiap bulan.

Pernyataan itu disampaikan seorang perempuan yang khuatir dengan kehidupan seksualitasnya. Ia merasa mimpi basah adalah milik lelaki. Ia merasa hidupnya tak normal. Benarkah mimpi basah hanya dialami kaum lelaki?

Dokter Kate, seorang ginekolog terkemuka di New York City, mengatakan, mimpi basah bukan hanya milik lelaki, namun juga perempuan. Orgasme yang terjadi di luar kesadaran itu juga bukan sebuah kelainan fungsi seksual.

Bahkan, kata dr Kate, perempuan justru lebih cepat mencapai klimaks saat mimpi basah dibandingkan saat berhubungan nyata dengan pasangannya. Perempuan lebih rileks dan fokus saat mimpi basah. Potensi gangguan lingkungan yang muncul sangat kecil ketika ia dalam kondisi tak sadar.

Seorang pakar seksualitas era 1950-an, Alfred Kinsey, juga pernah mengungkap bahwa sekitar 40 persen perempuan mengalami orgasme saat tidur atau mimpi basah pada usia di bawah 45 tahun.

Jadi, perempuan yang pernah mengalami mimpi basah tak perlu khawatir. Kondisi itu tak akan berpengaruh terhadap kualitas kehidupan seksualitasnya. "Jadi nikmati saja," kata dr Kate.

Hukum Mimpi Basah di Bulan Puasa

Seorang yang bermimpi keluar mani pada saat ia berpuasa maka tidaklah membatalkan puasanya. Imam Nawawi mengatakan didalam “al Majmu’” bahwa jika seseorang (yang sedang berpuasa) bermimpi maka ia tidaklah membatalkan puasanya menurut ijma’ ulama karena ia termasuk orang yang tidak kuasa (menahannya) seperti seekor nyamuk yang terbang dan hinggap di mulutnya tanpa dikehendakinya, demikianlah sandaran dalil dalam permasalahan ini.

Adapun hadits yang diriwayatkan dari Nabi saw,”Tidaklah berbuka orang yang muntah dan tidak pula orang yang bermimpi dan tidak pula orang yang berbekam.”ini adalah hadits lemah yang tidak bisa dipakai sebagai dalil.
Didalam ‘al Mughni” (4/363) disebutkan bahwa seandainya seorang bermimpi maka tidaklah merusak puasanya karena hal itu diluar kehendaknya sepertihalnya seorang yang kemasukan sesuatu di tenggorokan sedangkan ia dalam keadaan tidur.”
Syeikh Ibn Baaz didalam Majmu’ al Fatawa (15/276) ditanya tentang seseorang yang tidur di siang hari Ramadhan lalu dia bermimpi dan keluar mani darinya maka apakah ia harus mengqadha hari itu?
Beliau menjawab,”tidak ada qadha baginya karena mimpi itu diluar kehendaknya akan tetapi diharuskan baginya mandi (junub) jika dia mendapati mani.”


Spoiler for selanjutnya:
Syeikh Ibnu Utsaimin didalam Fatawa ash Shiyam hal. 284 mengatakan tentang orang yang berimimpi di siang hari Ramadhan?
Beliau menjawab,”Puasanya sah. Sesungguhnya bermimpi tidaklah membatalkan puasa karena ia diluar kehendaknya. Telah terangkat pena darinya pada saat ia tidur.”
Al Lajnah ad Daimah (10/274) menyebutkan,”Barangsiapa yang bermimpi sementara dia dalam keadaan berpuasa atau ihram haji atau umrah maka tidaklah berdosa, tidak pula kafarat dan tidaklah mempengaruhi puasa, haji dan umrahnya namun diwajibkan baginya mandi junub jika keluar mani.”
 

CARA MIMPI BASAH

CARA MENDAPATKAN MIMPI BASAH
SAYA ingin bertanya bagaimana caranya untuk mendapat mimpi basah atau wet dreams?

Budak Ofis,
Kuala Lumpur.

MIMPI basah atau wet dreams adalah suatu yang tidak boleh dirancang. Ia berlaku secara spontan selepas seseorang individu mencapai usia baligh. Ia kerap berlaku kepada golongan remaja dan peringkat awal dewasa.

Selepas bermimpi basah, seseorang boleh terjaga selepas ejakulasi atau bangun keesokan harinya dalam keadaan basah akibat ejakulasi.

Punca berlaku mimpi basah masih belum dipastikan lagi. Banyak tanggapan bahawa mimpi basah berkaitan mimpi erotik atau disebabkan peningkatan jumlah air mani yang tidak dikeluarkan secara masturbasi atau hubungan jenis.

Ada korelasi antara kekerapan masturbasi dan mimpi basah. Secara umumnya lelaki yang kerap mengalami mimpi basah kurang mengamalkan masturbasi manakala lelaki yang kerap mengamalkan masturbasi kurang mendapat mimpi basah.
Bagaimanapun, setakat ini tidak ada kajian yang boleh memberi punca sebenar mimpi basah.

Jika saudara mengalami mimpi basah, saudara tidak perlu bimbang atau tertekan. Ia adalah sesuatu yang normal dan tidak akan menimbulkan sebarang kesan memudaratkan.

Mimpi basah juga bukanlah tanda penyakit yang serius dan tidak perlu menjalani pemeriksaan atau rawatan kesihatan.

Bersama Pakar Urologi Prof Madya Dr Zulkifli Md Zainuddin, Ketua Unit Urologi, Pusat Perubatan UKM, Cheras.


Cara Memprogram Mimpi Supaya Bisa Mimpi Basah mungkin judulnya terlalu berlebihan...tapi ngak apa apa lah..hahhaha


Apakah mungkin kita bisa memprogram atau menentukan sendiri isinya mimpi kita? Bisa! Kita bermimpi tetapi dalam keadaan sadar, sehingga dengan mana, kita dapat menentukan atau memprogram sendiri jalannya mimpi tsb. Mimpi seperti ini lebih dikenal dengan sebutan „Lucid Dreaming“. Kata lucid itu sendiri diserap dari bhs Latin Lux = cahaya dan dalam bahasa Jerman = Klartraum. Dlm bhs Indonesia diterjemahkan sebagai „mimpi cerah“.

Lucid Mimpi ini sebenarnya bukanlah sesuatu hal yang baru, didalam Kitab PL sudah tercantum adanya lucid mimpi Kidung Agung 5:2 „Aku tidur, tetapi hatiku bangun…..“ Orang Tibet sudah dari sejak dahulu mempraktekan lucid mimpi dalam Yoga Mimpi mereka. Di tahun 1867, Marquis d’Hervey de Saint-Denys telah menerbitkan bukunya yang berjudul „Dreams and how to Guide Them” metoda bagaimana kita bisa melakukan lucid mimpi.

Apa manfaatnya dari lucid mimpi? Dengan adanya kemungkinan lucid mimpi, kita bisa merubah mimpi buruk kita menjadi mimpi yang indah. Daripada mimpi ketemu sundel bolong lebih baik mimpi ketemu dengan Jennifer Lopez. Apakah Anda tidak ingin untuk bisa bertemu dengan orang yang anda kasihi, entah itu istri, suami, pacar, sahabat anda maupun ortu anda. Di dalam mimpi bisa saja kita bertemu dengan ortu yang berada di tempat jauh, bahkan mungkin juga yang sudah berada di alam baka sekalipun; sebab di dalam mimpi semuanya bisa terjadi. Dalam mimpi tidak ada batasan ruangan, waktu maupun kemampuan. Dalam kenyataan hidup kita tidak bisa terbang, tetapi dalam mimpi kita bisa terbang.

Lucid mimpi juga bisa dimanfaatkan untuk belajar. Apabila kita belajar naik sepeda atau main skateboard kemungkinan kita jatuh, pasti besar sekali, maka dari itu kenapa kita tidak latihan dan belajar terlebih dahulu di dalam mimpi? Sehingga pada saat kita bangun kita bisa menjadi lebih Pe-De dan lebih yakin lagi akan kemampuan kita.

Begitu juga dengan problem atau masalah yang sedang kita hadapi. Masalah tsb bisa kita bawa ke dalam mimpi, siapa tahu di dalam mimpi kita bisa menemukan solusinya. Hal ini banyak sekali dilakukan oleh para ilmuwan maupun seniman. Lucid mimpi bisa juga digunakan sebagai terapi. Apabila seorang kecanduan alkohol maka sebaiknya ia tidak minum whiskey atau bir lagi, tetapi di dalam mimpi ia bisa tetap minum. Hal ini dapat meringankan penderitaan mereka.

Begitu juga untuk menghilangkan phobie atau rasa takut. Apabila seorang merasa takut untuk naik pesawat, ia bisa mulai belajar naik pesawat di dalam mimpinya terlebih dahulu, sehingga dengan demikian tahap demi tahap, ia bisa menghilangkan rasa takutnya. Bagaimana caranya untuk bisa mendapatkan lucid mimpi ini; agar kita bisa memprogram atau menentukan jalanya mimpi kita ?

Tahap Pertama: belajar mengingat dan mencatat buku harian dari isinya mimpi. Apabila Anda bangun tidur usahakan untuk tetap berbaring beberapa menit lebih lama dan mengingat hal apa saja yang ada impikan sebelumnya. Setelah itu dicatat di dalam buku harian mimpi anda.

Tahap Kedua: sebelumnya tidur usahakan untuk mengingat hal-hal apa saja yang ingin anda lakukan di dalam mimpi anda. Umpamanya saya ingin bertemu denganseseorang yg sudah tiada, maka sebaiknya sebelumnya saya tidur mengingat kembali masa-masa yang indah dengan orang tersebut ataupun mengingat masa kecil saya.

Tahap Ketiga: menggunakan metoda Wake-Back-To-Bed (WBTB) atau bangun sejenak dan segera langsung tidur kembali. Pasang jam beker agar Anda bisa bangun tiga jam lebih awal. Pada saat Anda bangun langsung usahakan untuk mengingat kembali hal seperti yang tercantum diatas (Tahap Kedua). Setelah itu coba untuk tidur kembali.

22 November 2012

Keluarga restu remaja nikah gadis 13 tahun

Keluarga restu remaja nikah gadis 13 tahun

Kulim: “Daripada buat maksiat, lebih baik kami kahwin,” demikian kata Mohd Fahmi Alias, 17, yang berhasrat berkahwin dengan seorang budak perempuan yang baru mencecah usia 13 tahun.

Walaupun menyedari hasratnya itu mungkin dibantah termasuk menimbulkan andaian kurang menyenangkan, namun bagi Mohd Fahmi pernikahannya dengan Nor Fazira Saad dianggap sebagai langkah terbaik bagi mereka berdua.

“Saya sudah sedia memikul tanggungjawab untuk bergelar suami. Saya percaya kami boleh berdikari dan saya akan tumpukan kepada perniagaan keluarga untuk menyara hidup kami berdua.

“Saya tidak kisah apa pandangan masyarakat terhadap kami berdua kerana yang penting keluarga di kedua-dua belah pihak sudah bersetuju,” katanya ketika ditemui di rumah keluarganya di Kampung Naga Lilit, di sini, semalam.

Katanya, mereka akan melangsungkan majlis perkahwinan di kediamannya pada 24 November ini.

Ditanya mengenai masa depan Fazira, Fahmi berkata beliau tidak akan menghalang kalau Fazira ingin melanjutkan pelajaran selepas berkahwin dan ia bergantung kepada kemahuan pasangannya itu.

Fazira berkata, usianya bukan penghalang menjadi dan sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab itu.

“Kami sudah dapat restu kedua ibu bapa kami dan saya kini banyak menerima tunjuk ajar keluarga Fahmi yang sememangnya memahami kesulitan dialami saya,” katanya.

Sementara itu, Ketua Bahagian Penguat kuasa Pejabat Agama Islam Daerah Kulim, Azmi Ahmad, mengesahkan waris gadis berkenaan membuat permohonan kepada Mahkamah Syariah Daerah mengikut Enakmen Keluarga Islam 2008 (Pindaan) Negeri Kedah.

Petua Isteri Tewaskan Suami Di Bilik Tidur

Selalu kita dengar hanya suami yang berusaha puaskan atau ‘tewaskan’ si isteri. Tetapi kali ini tidak. Isteri pula buat sebaliknya. Artikel ini memberi panduan bagaimana seorang isteri ingin tewaskan si suami:


Beritahu suami.

Beritahu apa yang anda mahu pada suami anda. Tahukah anda suami anda tidak akan tahu jika anda tidak beritahu apa yang bermain di fikiran anda. Beritahu perkara sebenar supaya anda berdua boleh berseronok ketika mengadakan hubungan seks.

Kawal kelajuan.

Kawal kelajuan hubungan seks berlangsung. Jangan biarkan suami anda melakukannya terlalu laju sehingga dia seorang sahaja yang sampai inzalnya. Sedangkan anda belum rasa apa–apa lagi. Jika suami anda bergerak terlalu laju, anda tenangkan dia dengan pujuk rayu anda.

Fantasi seks.

Sentiasa berani mencuba perkara baru. Ambil tahu apa fantasi seks suami anda dan anda cuba realisasikan fantasi seks dia.

Sembang lucah.

Bersembang lucah dengan suami anda pasti akan memberi pengalaman baru pada setiap hubungan seks anda berdua.

Rangsang bahagian sensitif.

Cuba kesan bahagian badan anda yang sensitif. Ada wanita yang cepat terangsang jika si lelaki menjilat ketiaknya. Anda kesan dan beritahu pada suami anda supaya dia boleh merangsang pada bahagian betul.

Mandi bersama.

Mandi bersama sebelum melakukan hubungan seks. Jika ada masa lapang, ajak suami anda untuk mandi bersama sebelum melakukan hubungan seks. Selepa mandi, kulit anda akan lebih sensitif pada sentuhan dan ia pasti akan beri perasaan nikmat lebih kepada anda.

Cuba tewaskan suami.

Cuba tewaskan suami anda dengan bersungguh–sungguh. Selain cuba berikan yang terbaik pada suami anda, anda cabar suami anda untuk tewaskan anda.

Kepada isteri, berikan nikmat hubungan seks yang hebat kepada suami anda, Hargai suami nescaya hubungan anda berdua akan semakin rapa

Apa Terjadi Kepada Vagina Wanita Ketika Hendak Melakukan Hubungan Seks

Apa Terjadi Kepada Vagina Wanita Ketika Hendak Melakukan Hubungan Seks

Sebagai wanita, anda perlu tahu apa yang berlaku pada diri anda apabila anda berada dalam mood untuk lakukan hubungan seks. Ini kerana ia boleh membantu anda untuk menyesuaikan diri dengan keadaan semasa yang seterusnya akan membebaskan fikiran anda dari rasa gelabah, terkejut dan sebagainya.

Apabila anda di rangsang atau rasa terangsang di sebabkan aktiviti pemanasan sebelum melakukan hubungan seks, denyutan jantung anda akan menjadi semakin kuat. Ketika ini, perasaan anda akan rasa sedikit gemuruh dan segala perasaan dan emosi anda ke arah ingin mendapatkan kepuasan bersama dengan pasangan anda.

Perasaan ingin mendapatkan kepuasan akan menyebabkan hormon khas dibebaskan di dalam badan. Akibatnya, sel darah di bahagian anggota sulit wanita mula mengembang. Dalam masa yang sama, darah akan di pam dengan lebih laju ke seluruh badan terutama bahagian–bahagian seksual seperti payudara, pinggul, vagina dan peha.

Akibat sel darah yang mengembang dan darah yang banyak di alirkan ke bahagian anggota seksual, wanita akan kelihatan sangat seksi iaitu pinggulnya menggoda, vagina akan jadi lebih tembam dan payudara akan lebih besar. Perasaan wanita ketika ini adalah ingin melakukan hubungan seks dengan sepuas–puasnya.

Jika anda tidak dapat rasa ingin lakukan hubungan seks dengan sepuas–puasnya, itu bermakna diri anda tidak bersedia untuk lakukan hubungan seks. Di sebabkan sel darah di dalam vagina anda mengembang, kedalaman lubang vagina anda akan meningkat sekali ganda iaitu pada ketika anda sedang normal, kedalaman lubang vagina anda adalah hanya 3 hingga 4 inci. Apabila di rangsang, ia boleh mengjangkau sehingga 10 inci.

Oleh itu, anda jangan ragu–ragu sama ada zakar suami anda boleh masuk atau tidak ke dalam vagina anda kerana lubang vagina anda memang sudah bersedia dengan kepanjangan dan kebesaran zakar suami anda.

Tanda-tanda Lelaki Akan Terpancut Air Mani

Ejakulasi (pancutan mani) merupakan salah satu bahagian penting yang dialami laki-laki ketika melakukan hubungan seks. Tapi bolehkah seseorang melihat tanda-tanda lelaki akan mengalami ejakulasi?

Ketika ini masih banyak kesalahan maklumat mengenai respons seksual laki-laki. Perkara yang penting adalah ejakulasi dan orgasme pada laki-laki merupakan dua kejadian yang berasingan.

Pakar mengatakan ejakulasi adalah peristiwa fisiologi yang boleh diamati oleh seseorang, sedangkan orgasme adalah pengalaman yang dirasakan seseorang sehingga boleh dilihat tapi kadang juga tidak.

Lelaki umumnya mengalami 3 rangkaian peristiwa berbeza semasa mengadakan hubungan seks iaitu pembebasan, ejakulasi dan orgasma. Pada tahap pembebasan ada pengecutan otot dan air mani didorong ke dasar uretra (saluran yang mana urin dan ejakulasi keluar pada hujung zakar).

Tahap kedua adalah ejakulasi yang mana air mani didorong keluar dari zakar, dan tahap ketiga adalah orgasme yang merujuk kepada pengalaman subjektif yang kadang terjadi serentak dengan ejakulasi.

Kadang-kadang lelaki tidak menyedari apabila mereka akan mengalami ejakulasi. Tetapi terdapat beberapa tanda-tanda bahawa ejakulasi akan datang walaupun setiap orang berbeza dan kadang-kadang tidak sentiasa sama.

1. Sebelum ejakulasi, sesetengah orang menggambarkan rasa seperti ‘geli’ manakala yang lain merasa seperti mereka berada di atas, penyelidik menyebutnya dengan ‘ejakulasi tak terhindarkan’.

2. Mengalami praejakulasi atau disebut juga dengan precum.

3. Testis dan skrotum terasa seperti membesar dan semakin mendekati tubuh.

4. Tiba-tiba mengalami ketegangan di dalam badan beberapa saat sebelum ejakulasi.

5. Terjadi perubahan dalam bernafas.

Selain tanda-tanda ini, sesetengah lelaki mempunyai gejala tambahan lain seperti lebih banyak berpeluh, cara gerak badan tertentu atau ada yang mulai bersenandung sebelum ejakulasi.

Umumnya orang yang masih muda atau baru melakukan hubungan seks agak sukar mengenal tanda-tanda akan datangnya ejakulasi, tapi semakin banyak dan baik seseorang melakukan hubungan seks maka ia akan mahir ‘membaca’ isyarat dari tubuhnya.

18 November 2012

Pasangan Kekasih Maut Jatuh Di Juram Akibat Berhubungan Seks Di Dalam Kereta

Pasangan Kekasih Maut Jatuh Di Juram Akibat Berhubungan Seks Di Dalam Kereta - Air Mani Bertaburan

Sebuah kemalangan mengerikan dan misteri berlaku pada awal Ogos lalu di Ukraine. Dalam kemalangan tersebut di dapati mangsa lelaki dan perempuan. Kemalangan yang terjadi pada sebuah kereta jip putih ini disamping mengerikan juga agak janggal. Menurut siasatan polis tempatan kereta ini sebenarnya dalam keadaan terparkir, tapi entah bagaimana kereta ini boleh terjun ke sebuah jurang. Kemungkinannya adalah rem tangan brek tidak berfungsi.

Warga tempatan yang menyaksikan insiden tersebut mengatakan, kemungkinan sepasang lelaki dan perempuan ini sedang menikmati seks liar di dalam kereta hingga menyebabkan terganggunya brek tangan dan menyebabkan kereta tersebut meluncur ke jurang. Dugaan tersebut dikuatkan dengan keadaan mangsa perempuan ditemui dalam keadaan hampir bogel dan didapati cairan air mani di atas kenderaan tersebut.


Kambing Tertera Perkataan ‘Allah’ Dijual Dengan RM640,000

Kambing Tertera Perkataan ‘Allah’ Dijual Dengan RM640,000
JAIPUR: Seekor kambing ditawar untuk dijual pada harga RM640,000.

Islam Bhati, 37, dari Rajasthan berusaha menjual kambing ajaib dengan harga itu kepada keluarga Islam yang menyambut Aidiladha. Haiwan berusia dua tahun itu mempunyai perkataan ‘Allah’ tertera pada sebelah badannya.

Pada sebelah lagi, terpampang pula imej bulan sabit dan bintang. “Ia haiwan ajaib dan saya beruntung memilikinya. Kami menjaga kambing ini seperti anak kami dan ia yang terbaik di kawasan ini.

“Kami dengan senang boleh menjual haiwan ‘suci’ ini dengan 11 juta rupi (RM640,000). Harga itu agak berpatutan,” kata Islam.

Dia yang menguruskan perdagangan batu marmar milik keluarganya membeli kambing itu di kawasan ternakan berdekatan.
 
“Saya menyedari mengenai perkataan Allah dan imej bintang dan bulan itu sebaik membelinya. “Sejak membawanya pulang ke rumah, kami menjaganya dan memberinya makan kekacang, daun pokok segar dan buah-buahan kering. “Dagingnya sudah pasti enak,” kata lelaki itu.

Islam ditawarkan dengan harga yang tinggi untuk kambing berkenaan sejak mengiklankannya di Internet minggu lalu. Bagaimanapun, belum ada sesiapa mahu membelinya.
 
Menurutnya: “Tawaran paling tinggi yang saya terima ialah 2.5 juta rupi (RM150,000) tetapi saya menolak.
“Kambing ini tidak ternilai. Saya hanya ingin menjualnya dengan harga yang saya tawarkan. Dan jika berjaya menjualnya, saya akan mendermakan 50 peratus wang berkenaan kepada sebuah rumah anak yatim tempatan.” kata Islam. – TS

Golongan Manusia Yang Disukai Oleh Dajjal Laknatullah

Golongan Manusia Yang Disukai Oleh Dajjal Laknatullah

Diriwayatkan oleh An-Nawwas ibn Sam’an: “Dia, yang hidup dan melihatnya (Dajjal) harus membacakan di hadapan ayat-ayat pembukaan Surat Al Kahfi,” (HR Muslim).Diriwayatkan oleh Abu Umamah al-Bahili: “Barangsiapa memasuki nerakanya (Dajjal), mintalah pertolongan Allah dan bacakan ayat pembukaan Surat Al Kahfi, dan hal ini akan menyejukkan dan mendamaikannya, seperti api menjadi sejuk terhadap Ibrahim,” (HR Ibnu Katsir).

Tanda-tanda dan rahsia Hari AkhirSatu alasan mengapa Rasulullah SAW menganjurkan orang-orang beriman membaca Surah Al Kahfi saat Dajjal mencuba memujuk rayu adalah kerana surah ini mengandungi isyarat penting mengenai Hari Akhir, seperti pelbagai hal yang diperlukan untuk bertahan dan memerangi Dajjal, dan gerakan-gerakan anti-agama yang menimbulkan pelbagai kejahatan atas kemanusiaan, yang ingin disebarkan oleh Dajjal ke seluruh dunia.Surah Al Kahfi ini juga mengandungi pelbagai pelajaran bagi kaum Muslimin.Anjuran Rasulullah SAW untuk menghafal dan membaca surat ini dengan penuh perhatian adalah suatu isyarat kuat tentang hal ini.

Seperti kita akan lihat di seluruh bab ini, pengalaman Ashabul Kahfi yang tinggal di sebuah masyarakat yang kafir, pelajaran bahawa Musa AS belajar daripada Khidr, dan pemerintahan di atas dunia yang ditubuhkan oleh Dzulkarnain AS agar dapat menyebarkan nilai-nilai Islam, adalah perkara-perkara yang perlu direnungkan oleh orang-orang beriman.Lalu orang seperti apa yang sangat disukai oleh Dajjal? dan tanpa disedari ia sudah ditandai oleh Dajjal di hati-nya?You are here: Home » Agama » Golongan Manusia Yang Disukai Oleh Dajjal Laknatullah
 3392 3

Golongan Manusia Yang Disukai Oleh Dajjal Laknatullah

Diriwayatkan oleh An-Nawwas ibn Sam’an: “Dia, yang hidup dan melihatnya (Dajjal) harus membacakan di hadapan ayat-ayat pembukaan Surat Al Kahfi,” (HR Muslim).Diriwayatkan oleh Abu Umamah al-Bahili: “Barangsiapa memasuki nerakanya (Dajjal), mintalah pertolongan Allah dan bacakan ayat pembukaan Surat Al Kahfi, dan hal ini akan menyejukkan dan mendamaikannya, seperti api menjadi sejuk terhadap Ibrahim,” (HR Ibnu Katsir).

Tanda-tanda dan rahsia Hari AkhirSatu alasan mengapa Rasulullah SAW menganjurkan orang-orang beriman membaca Surah Al Kahfi saat Dajjal mencuba memujuk rayu adalah kerana surah ini mengandungi isyarat penting mengenai Hari Akhir, seperti pelbagai hal yang diperlukan untuk bertahan dan memerangi Dajjal, dan gerakan-gerakan anti-agama yang menimbulkan pelbagai kejahatan atas kemanusiaan, yang ingin disebarkan oleh Dajjal ke seluruh dunia.Surah Al Kahfi ini juga mengandungi pelbagai pelajaran bagi kaum Muslimin.Anjuran Rasulullah SAW untuk menghafal dan membaca surat ini dengan penuh perhatian adalah suatu isyarat kuat tentang hal ini.

Seperti kita akan lihat di seluruh bab ini, pengalaman Ashabul Kahfi yang tinggal di sebuah masyarakat yang kafir, pelajaran bahawa Musa AS belajar daripada Khidr, dan pemerintahan di atas dunia yang ditubuhkan oleh Dzulkarnain AS agar dapat menyebarkan nilai-nilai Islam, adalah perkara-perkara yang perlu direnungkan oleh orang-orang beriman.Lalu orang seperti apa yang sangat disukai oleh Dajjal? dan tanpa disedari ia sudah ditandai oleh Dajjal di hati-nya?

1. Orang yang apabila kumandang azan terdengar, ia mengendahkannya.

2. Orang yang apabila dinasihati atau dimaklumkan mengenai rencana-rencana Dajjal di dunia sebelum dia datang, dia tidak peduli.Dajjal tidak langsung datang secara tiba-tiba.

Atas Izin Allah SWT dia mempersiapkan semuanya dengan bantuan para pengikutnya (Freemasonry – illuminati) agar semakin banyak manusia yang akan menjadi pengikutnya. Dan jika seseorang sudah tahu mengenai rancangan Dajjal ini, Dajjal sudah melihat-nya dan menandakan hatinya.Ini sesuai dengan doa Dajjal kepada allah swt yang kelak akan di kabulkan: 
 
 “Ya rabb berikanlah aku kemampuan untuk menurunkan hujan, menghidupkan orang yang sudah mati, menyembuhkan penyakit yang ada di dunia, menyuburkan tanaman dan memperlihatkan syurga dan neraka kepada manusia kelak,,, yang sesungguhnya syurga ku adalah neraka-mu dan nerakaku adalah syurga-mu ya Rabb agar aku bisa menguji keimanan manusia kelak ….

detikislam.blogspot.com

Cerita Dirogol Bergilir-Gilir Oleh 10 Orang Lelaki Selama 4 Jam

Cerita Dirogol Bergilir-Gilir Oleh 10 Orang Lelaki Selama 4 Jam

SUBANG JAYA: Empat jam menjadi tempoh amat lama dan penuh sengsara bagi seorang wanita apabila dia dirogol bergilir-gilir 10 lelaki warga Myanmar selepas ‘diculik’ ketika menunggu bas untuk ke tempat kerja di Puchong Perdana, di sini.

Dalam kejadian jam 3 petang Sabtu lalu, mangsa wanita tempatan berusia 28 tahun yang menunggu bas bersendirian dihampiri dua lelaki Myanmar yang menaiki sebuah Proton Wira.

Sumber polis berkata, seorang daripada lelaki terbabit mengacukan parang ke arah mangsa sebelum memaksanya masuk dan duduk di kerusi belakang kereta dinaiki mereka.

“Mangsa yang ketakutan dan tidak mampu melawan dibawa ke sebuah rumah flat di kawasan berhampiran dan di situ ada lapan lagi lelaki warga Myanmar menunggu.

“Dua daripada suspek mengikat kaki serta tangan mangsa sebelum seorang demi seorang merogolnya tanpa belas kasihan biarpun mangsa merayu dikasihani,” katanya.

Bumi Akan Bergelap Pada 23, 24 Dan 25 Disember 2012?

Benarkah Bumi Akan Bergelap Pada 23, 24 Dan 25 Disember 2012?

Pihak NASA menjangkakan akan berlaku fenomena bumi akan gelap selama 3 hari iaitu bermula pada 23, 24 dan 25 Disember 2012. Apakah ini satu bencana atau anugerah? Entah benar atau ke tidak hanyalah jangkaan manusia sahaja.

Para Saintis NASA menjangkakan perubahan alam semesta dengan kegelapan penuh pada bumi selama 3 hari bermula pada 23 Disember 2012 bukanlah akan berakhirnya usia  dunia, tapi ini adalah “Penyejajaran Alam Semesta“, di mana matahari dan bumi akan berada pada satu garis lurus untuk pertama kalinya. Bumi akan bertukar tempat dari dimensi ke 3 ke dimensi 0, lalu bertukar lagi ke dimensi ke 4.

Semasa proses pertukaran ini, seluruh alam akan menghadapi perubahan besar, dan kita akan melihat dunia yang baru (Dark of the Earth). Dunia gelap tanpa sinar, tanpa cahaya matahari.

Semasa kejadian ini berlaku, bersedialah, ketenangan amatlah diperlukan, saling berhubung antara satu sama lain, berdoa, dan terus berdoa. Beristirehatlah di rumah selama 3 hari tu.

http://www.blogammar.com/

Gempar!! Kelibat seekor naga dirakam sedang berlegar di langit China

Kelibat seekor naga dirakam sedang berlegar di langit China 

Kelibat Naga dirakamkan ruang langit berawan di Jiang Xi, China | Mengejutkan jika korang terakam objek aneh di udara seperti seorang lelaki dari Fuzhou China timur bahagian Jianxi. Beliau mendedahkan satu gambar yang berjaya dirakamkan di langit. Guan Mulin mendedahkan dimana dia berjaya merakamkan gambar naga yang terbang di langit sewaktu dia sedang memandu kereta. Dia menjelaskan “Saya sedang memandu dan saya dapati orang ramai sedang melihat ke atas, lalu saya parking kereta dan memeriksa apa yang berlaku”. Guan terkejut melihat naga terbang diatas awan ”ini terlihat seperti 2 naga beterbangan di langit, dimana seekor naga dengan kepala dan ekornya yang muncul di sebalik awan” Guan berkata, phenomena itu berlangsung selama beberapa minit sebelum akhirnya naga itu menghilang. 

Sumber: www.informasi.my

SEKS LELAKI NIGERIA (18SX) SATU LAGI KISAH BENAR DICERITAKAN SECARA EKSKLUSI

SEKS LELAKI NIGERIA (18SX) SATU LAGI KISAH BENAR DICERITAKAN SECARA EKSKLUSIF
Menagih Seks Lelaki Nigeria

 Saya berhubung dengan bekas kekasih lelaki Nigeria, 'Jun' melalui telefon awal hari ini. Dia kedengaran mesra dan saya percayai Jun meluahkan perasannya dari hati tulus ikhlas.

"Kita kongsikan kisah ini bersama masyarakat agar gadis tempatan di luar sana masih dibelenggu cengkaman lelaki Nigeria mampu tersedar akan kesilapan sedang mereka lakukan," ujar saya.

Jun bersetuju.

Saya berjanji dengan gadis dilahirkan dalam keluarga berada itu untuk tidak mendedahkan identitinya.
"Saya dan Charles berjumpa di laman sembang IMPU pada tahun 2010. Dari situ kami kemudian berhubung melalui Yahoo Messanger. Selepas itu, Charles beralih ke akaun Facebook. Saya lihat ketika itu dia  hanya mengguakan avatar kartun sahaja," ujar Jun.

 Berikutan pujuk rayu dan godaan Charles, pada Oktober 2010, Jun membuat keputusan berkunjung ke apartment disewa oleh lelaki Nigeria terbabit di Puchong, Selangor.

"Waktu itu dia tinggal berseorangan, apartment disewa dengan harga RM1,250 sebulan. Charles memberitahu  saya, ayahnya sudah lama meninggal dunia akibat kegagalan buah pinggang berfungsi. Manakala ibunya seorang professor dan dia anak ke 3 dari 7 beradik. Saya pernah bertanya, mengapa dia datang ke Malaysia? Charles kemudian berkongsi kisah sedih ditempuhnya. Dia mendakwa keluarga ayahnya kaya namun selepas ayah meninggal dunia, dia dan adik beradik hanya dibesarkan oleh ibu mereka, diketepikan oleh keluarga ayah. Akibat hasad dengki, ahli keluarga ayah didakwa cuba menggunakan ilmu hitam, vodoo, terhadap dirinya. Berikutan itu Charles terpaksa melarikan diri. Katanya, dia datang ke Malaysia hanya berbekalkan wang tunai 200 US Dollar sahaja. Saya dilahirkan dalam keluarga senang dan memang sifat saya terlalu cepat berasa simpati apabila  mendengar kisah sedih diceritakan kepada saya," kata Jun.

Tambah Jun, dia pernah melihat gambar ibu Charles dan wanita itu juga pernah menghubungi anaknya beberapa kali ketika dia keluar bersama bekas kekasihnya itu.

"Kalau dia melarikan diri ke Malaysia, bagaimanakah Charles berpeluang menuntut di kolej di Puchong?," soal saya.

"Satu hari dia berjalan di Kota Raya, Kuala Lumpur dan mendakwa ada orang bertanya hendak belajar ke tidak? Dia kata ditipu semasa memasuki kolej itu. Dia terpaksa berjalan kaki dan menumpang di rumah kenalan. Cerita itu membuatkan saya berasa lebih simpati kerana mendengar kisah orang berada dalam kesusahan. I felt terrible for him. Charles memaklumkan saya, dia mengambil jurusan teknologi maklumat, IT. Pada awalnya, dia mendakwa berasal dari Bahamas tetapi di kad pelajar mencatatkan dia warga Nigeria," kata gadis itu lagi.

 Menurut Jun, Charles fasih berbahasa Inggeris tetapi jika bersama rakan, mereka berkomunikasi dalam bahasa ibunda, Ibbo.

"Antara ayat digunakan awak suka dengar?," tanya saya.

"Dia selalu menghantar pesanan ringkas di awal pagi, baby I will dream of you in my sleep tonight and hopefully that you will be safe out there, I love you always. Dia selalu cakap, no matter what, I am in this  with you forever. Dia juga berjanji untuk mengahwini saya," jelas gadis berusia 30 tahun itu.

"Berapakah lama selepas berjumpa, dia mula berjanji akan mengahwini awak?," soal saya lagi.

"Selepas seminggu sahaja. Dia tahu saya suka memasak dan dia memuji saya kerana pandai memasak. Charles juga selalu memasakkan makanan untuk saya ketika berada di rumah dia. Keluarga saya memang tidak mengetahui  perhubungan kami. Tetapi kemudian kakak saya terjumpa gambar kami berdua dan my sister called me stupid sebab dia kata lelaki Nigeria tidak boleh dipercayai, tujuan mereka hanya untuk menagih wang, kegembiraan dan seks," terangnya.

"Your sister is right," celah saya.

Menurut Jun, dia telah menyerahkan ribuan ringgit wang pinjaman pelajarannya kepada Charles.

"Kalau kami keluar membeli barangan dapur bersama, dia tidak pernah memberitahu saya samada duit dibawa mencukupi atau tidak tetapi apabila sampai di kaunter juruwang, tiba-tiba duit tidak tidak mencukupi, dia akan meminta saya menjelaskan bayaran lebihan. Sampai sekarang, dia masih berhutang dengan saya lagi," kata Jun.

Ternyata beberapa entri saya nukilkan berhubung lelaki Nigeria di blog ini memberikan kesan kepada tindakan dan fikirannya.

"Bila saya terbaca entri di mazidulakmal.com dan berita di akhbar, saya mula bercerita hal ini dengan teman baik saya, berkebetulan ayah dia pegawai polis di Bukit Aman dan dia menyakinkan, saya telah ditipu. Saya mula tersedar. Saya membaca blog bermula Jun 2011 dan setiap kali membaca, saya berada di dalam state of denial. Kekadang ada masanya, Charles menyuruh saya menghantar dia kekelas dan pernah dia meminta saya  membawa dia ke kolej di Nilai, Negeri Sembilan, kononnya ke sana untuk mendapatkan khidmat nasihat dari pensyarah berhubung thesis dia. Bila saya bertanya dia mengambil degree, master atau Phd? Dia hanya berkata, IT," jelas Jun.

"Sepanjang perhubungan selama setahun dua bulan itu, pernah awak rasa dicurangi?"

Soalan itu saya kemukakan.

"Pernah saya menelefon dia, katanya tidak berada di rumah. Apabila saya berkunjung ke apartment dia sehari kemudian, saya terjumpa toilteries, baju perempuan, tuala tetapi bukan milik saya, rambut panjang sedangkan rambut saya pendek pada ketika itu. Bilik pula bersepah. Bila saya bertanya mengenai semua barangan ditemui, dia naik angin, meluru keluar bilik dan menumbuk barangan di dalam rumah. Tetapi dia tidak pernah memukul saya, selalunya hanya memberikan amaran supaya saya tidak mengambil tahu dengan siapa dia berkawan. Jangan sesekali mengusik barangan di rumah dia dan menyentuh telefon bimbit dia ," ujar Jun.

"Penah terjumpa kondom terpakai?," tanya saya.

"Banyak sangat, kondom tidak terpakai banyak dalam simpanan dia. Kondom terpakai di dalam bakul sampah," jelasnya.

Tambah Jun, apartment 3 bilik dihuni oleh Charles itu dilengkapi peti ais besar dan televisyen berskrin besar.

"Menariknya, selepas lima bulan saya bertemu dia, masuk seorang rakan serumah dia, kononya pelajar tetapi berusia 39 tahun dan tidak pernah pergi ke kelas," kata Jun.

"Saya tidak mahu tahu tentang perincian kerana mungkin terlalu peribadi. Bilakah awak mula mengadakan hubungan seks dengan Charles?," tanya saya.

"Hujung November 2010. Kami berjumpa Oktober, mula bersembang di laman sosial pada pertengahan November dan kemudian perhubungan menjadi semakin serius," ujarnya.

"Adakah hubungan itu kerana duit atau seks? Seperkara lagi, adakah lelaki Nigeria ini memang pandai membelai wanita tempatan sebelum dan selepas seks?"

Berat rasanya untuk saya mengemukakan soalan itu.

"Dia tidak boleh mendapatkan duit banyak daripada saya. Fasal soalan kedua itu, yes! It is true.They really treat you like a queen. Sebelum mengadakan hubungan seks, Charles membelikan saya barangan, melayan dengan baik, membawa saya keluar makan dan kemudian memberikan urutan kaki. Bila dia membawa saya balik ke rumah, dia akan mengurut tubuh saya. Memandangkan saya tidak pernah dilayan sebegitu, seks menjadi satu ketagihan. Dia bijak menyentuh bahagian tubuh dan tahu titik kelemahan wanita sekaligus membuatkan saya berasa khayal. Kalau kita kata jangan, dia akan berhenti dan kemudian memujuk kembali sehingga dia berjaya. Untuk pertama kali, saya tahu, apa saya lakukan salah tetapi dia membuat saya berasa selasa. Baby, this is a way how to experiance life and normal for adults and you are a woman now," terang Jun tanpa ragu.

"Itu kali pertama awak mengadakan hubungan seks?," soal saya.

"Ya," balasnya ringkas.

Tambah Jun, bekas teman lelakinya itu peminum arak.

 "Apabila saya katakan kepada dia, saya tidak minum (arak), untuk mengambil hati saya, dia mengeluarkan semua tin alkohol di dalam peti ais dan buang. Dia kemudian berkata, I don't drink anymore because of you baby," katanya.

"Awak memang berasa yakin Charles mempunyai teman wanita lain?," soal saya.

"Gadis Cina dan dia juga berjumpa dengan gadis lain di luar. Saya percayi gadis Cina itu sering datang ke rumah Charles terutama pada hujung minggu. Dia juga menjalinkan dengan gadis orang asli berasal dari Lembah Pongsun, Hulu Langat, Selangor. Umur dia 29 tahun dan saya yakin dia bekerja. Menurut Charles bil internet Maxis dia lebih murah kalau menggunakan nama rakyat tempatan, nama gadis orang asli itu. Dia pada awalnya mendakwa, gadis itu teman wanita rakan lelaki dia," jelasnya.

Charles mula memasuki negara ini pada tahun 2005 dan terkini memaklumkan Jun, dia tidak mempunyai wang mencukupi untuk membiayai kos pulang semula ke negara asal. Selama kira-kira 7 tahun berada di Malaysia dia mendakwa menyara kehidupan dengan menjual barangan kenderaan.

"Dia pernah beberapa kali bertanya kepada saya, bagaimanakah cara untuk ke Pulau Pinang dan kemudian menaiki bas ke utara," celah Jun.

Tambah Jun, gadis Cina menjadi teman lelaki Nigeria lebih kerap ditemuinya.

"Kalau lelaki Nigeria keluar dengan wanita tempatan, tujuan mereka hanya menagih wang dan seks. Sewaktu bertemu dengan rakan Charles, gadis tempatan, majoriti mereka berusia di antara 25 dan 42 tahun, lewat berkahwin atau janda, ramai berbangsa Cina tetapi saya dilarang untuk bertemu  dengan mereka. Jika menghadirkan diri ke keraian seperti sambutan hari ulang tahun kelahiran rakan dia, saya tidak begitu bergaul," jelas Jun.

Jun dikatakn pernah dijemput oleh Charles untuk merayakan Krismas di Nigeria tetapi ditolaknya. Perbualan kami kemudian dirumuskan dengan kenyataan berikut.

"Lelaki Nigeria sebenarnya memburu gadis tempatan berkerjaya, mesti memiliki kenderaan dan tidak bergantung hidup kepada sesiapa. Menurut mereka, wanita berusia lebih dewasa dan tidak berperangai kebudak-budakkan. Jelasnya, lelaki Nigeria berupaya membuatkan kita berasa amat dihargai. Mereka tahu bila waktu tepat untuk menghubungi kita atau tidak. Sentiasa berada di sisi, apabila kita dilanda keresahan dan amat mengambil berat tentang diri kita, caring" - Bersama Mazidul

SUMBER:http://empayar-pemuda.blogspot.com

Mati Melekat Kedua-Dua Badan Selepas Melakukan ZinaMati Melekat Kedua-Dua Badan Selepas Melakukan Zina
GAMBAR-GAMBAR Mati Melekat Kedua-Dua Badan Selepas Melakukan Zina

Karawang Raka, Indonesia – Pada awal bulan oktober yang lalu, masyarakat Karawang digegarkan dengan gambar dua orang yang meninggal dunia ketika melakukan hubungan intim. Berdasarkan berita yang beredar di tengah-tengah masyarakat di sana, dua pasangan itu ialah bukan pasangan suami isteri yang sah, melainkan dua orang yang curang.

Keduanya, dikhabarkan sama-sama sudah berkeluarga. Dari gambar yang tersebar dari telefon ke telefon, nampak dua jasad tengah berpelukan. Di gambar itu kelihatan, badan orang yang berada di atasnya telungkup dan bahagian buntutnya ditutupi kain sarung. Sementara tangan wanita yang berada di bawahnya dalam kedudukan memeluk bahu lelaki itu.

Kedua-dua jasad tersebut berada dalam beg jenazah berwarna kuning. Nampak juga dua orang berpakaian seragam serupa polis, sepertinya tengah menunjukkan mayat dua orang yang sedang berzina ini.

Nampaknya, kedua-dua jasad itu berada di sebuah bilik mayat. Kerana jika dilihat dari lantainya, biasanya digunakan di bilik mayat. Salah seorang warga Karawang, Wahyudi berkata, berdasarkan maklumat yang diterimanya, dua pasangan berbeza jantina itu berzina di kawasan makam keramat yang berada di belakang Cengsin, Klari, Indonesia. Namun setelah hubungan intim mereka selesai, badan kedua-duanya tak boleh lepas. Katanya yang lelaki sempat menelefon temannya yang pegawai keselamatan, kerana badannya tidak boleh lepas. Sampai akhirnya dibawa ke tiga rumah sakit, tapi tak ada yang dapat melepaskan kedua-duanya “ujarnya.

Berdasarkan maklumat yang diterimanya pula, kedua-dua pasangan curang itu meninggal di hospital. “Pada mulanya saya tidak percaya berita ada orang mati berpelukan, tapi setelah melihat gambar ini saya baru percaya,” katanya

Kes persetubuhan ibu dan anak yang tak boleh dipisahkan telah menjadi buah mulut masyarakat Gorontalo. Kini, ibu dan anak itu telah meninggal dunia. Bilakah keduanya meninggal duniah masih menjadi pertanyaan.

Menurut maklumat dari Gorontalo Post, ibu yang berusia 30-an tahun dan anak yang berusia 15 tahun tersebut meninggal beberapa jam selepas berada di bilik pembedahan salah sebuah hospital di Gorontalo.

Ada desas desus yang mengatakan keduanya masih sempat bertahan beberapa hari sebelum meninggal dunia. Setelah menyelidik di Gorontalo Post, didapati ibu dan anak tersebut meninggal setelah pasukan perubatan berusaha melakukan pembedahan untuk memisahkan keduanya.

Pembedahan itu terpaksa dilakukan kerana keadaan kedua-duanya amat kritika.Doktor tiada jalan lain untuk memisahkan keduanya selain melakukan pembedahan.

Setelah melakukan pembedahan, keduanya meninggal dunia. Mayat kedua beranak itu dituntut keluar secara tertutup.

Bagaimana Kentang Goreng McDonald’s Dihasilkan

Bagaimana Kentang Goreng McDonald’s Dihasilkan

Baru-baru ini McDonald’s telah mendedahkan bagaimana ubi kentang dari ladang mereka diproses untuk dijadikan kentang goreng seperti yang terdapat di rangkaian restoran makanan segera mereka.

Rakaman video yang menunjukkan proses penghasilan kentang goreng yang enak itu bertujuan untuk menangkis tohmahan negatif tentang penghasilannya yang didakwa kotor dan tidak mengikut piawai makanan segera antarabangsa.

Gambar-gambar cara-cara penghasilan kentang McDonald ini diambil daripada video di Youtube.


‘Jambatan Nabi Musa’ di Belanda

Pastinya anda masih ingat kisah Nabi Musa yang dianugerahkan wahyu oleh Allah SWT untuk membelah Laut Merah sekaligus menenggelamkan Firaun dan bala tenteranya.

Menjadikan kejadian itu sebagai ilham serta pedoman kepada seluruh umat manusia, sebuah jambatan yang diberi nama ‘Jambatan Nabi Musa’ telah dibina di Belanda.

Pada masa yang sama, jambatan itu menjadi laluan pejalan kaki di Fort de Roovere yang direka oleh RO&AD Architects.

Jambatan itu dibina sedemikian kerana ingin memelihara pemandangan serta tidak mengubah landskap parit pertahanan yang dibina di kota tersebut. Kayu Akoya diguna sebagai bahan utama binaan tersebut kerana ia mampu bertahan lama apabila direndam di dalam air jika dibandingkan dengan kayu jenis lain. Kebanyakan mereka yang menggunakan jambatan itu adalah pengunjung ke kubu lama berkenaan.

10 Golongan Yang Solatnya Tidak Diterima Oleh Allah S.W.T

10 Golongan Yang Solatnya Tidak Diterima Oleh Allah S.W.T

Rasulullah S.A.W. telah bersabda yang bermaksud : “Sesiapa yang memelihara solat, maka solat itu sebagai cahaya baginya, petunjuk dan jalan selamat dan barangsiapa yang tidak memelihara solat, maka sesungguhnya solat itu tidak menjadi cahaya, dan tidak juga menjadi petunjuk dan jalan selamat baginya.” (Tabyinul Mahaarim)

Rasulullah S.A.W telah bersabda bahwa : “10 orang solatnya tidak diterima oleh Allah S.W.T, antaranya :

1. Orang lelaki yang solat sendirian tanpa membaca sesuatu.

2. Orang lelaki yang mengerjakan solat tetapi tidak mengeluarkan zakat.

3. Orang lelaki yang menjadi imam, padahal orang yang menjadi makmum membencinya.

4. Orang lelaki yang melarikan diri.

5. Orang lelaki yang minum arak tanpa mahu meninggalkannya (Taubat).

6. Orang perempuan yang suaminya marah kepadanya.

7. Orang perempuan yang mengerjakan solat tanpa memakai tudung.

8. Imam atau pemimpin yang sombong dan zalim menganiaya.

9. Orang-orang yang suka makan ‘riba’.

Sabda Rasulullah S.A.W yang bermaksud : “Barang siapa yang solatnya itu tidak dapat menahannya dari melakukan perbuatan keji dan mungkar, maka sesungguhnya solatnya itu hanya menambahkan kemurkaan Allah S.W.T dan jauh dari Allah.”

Hassan r.a berkata : “Kalau solat kamu itu tidak dapat menahan kamu dari melakukan perbuatan mungkar dan keji, maka sesungguhnya kamu dianggap orang yang tidak mengerjakan solat. Dan pada hari kiamat nanti solatmu itu akan dilemparkan semula ke arah mukamu seperti satu bungkusan kain tebal yang buruk.”

SUMBER: http://www.islamitusuci.com

10 November 2012

Rahsia Di Sebalik Mandi Wajib

Rahsia Di Sebalik Mandi Wajib - Hikmah Di Sebalik Mandi Wajib
Adalah banyak diketahui oleh pakar sains bahawa di bawah kulit manusia terdapat banyak mikroorganisma yang hidup komensal. Mikroorganisma ini akan keluar dan berada di hujung rambut dan bulu roma setiap kali manusia berpeluh atau selepas melakukan hubungan kelamin dengan isteri @ suami. Sudah tentulah badan akan menjadi kotor dan organisma ini akan mudah berjangkit kepada orang lain apabila ia keluar dan berurusan tanpa mandi junub.

Bakteria ini jika sekiranya mempunyai peluang untuk menguasai badan kita ketika daya tahan badan manusia menjadi lemah akan mengambil kesempatan dan akan menjadi parasit dan boleh menyebabkan jangkitan di tubuh badan kita. Itulah sebabnya Islam menetapkan mandi junub sebagai cara pembersihan diri dan tubuh badan daripada tercemar daripada bakteria tadi. Keluar berjual-beli, makan, minum, berhubungan dan berinteraksi dengan orang lain dalam keadaan berjunub adalah makruh.Allah Yang Maha Mengetahui tentang makhluk yang diciptakannya ini telah menetapkan bahawa manusia mesti mandi wajib selepas setiap kali datang haid nifas dan bersetubuh.

Ia adalah bagi tujuan pembersihan dan penyucian diri.Apabila bakteria tadi terkena atau dikenakan padanya air yang dapat menghilangkanya dari badan ,ia akan mati dan tidak dapat menjangkiti orang lain. Maka terselamatlah manusia daripada jangkitan dan wabak penyakit sekaligus dan meneruskan hidup dalam keadaan bersih dan sihat.

Tayammum Pengganti Mandi Wajib
Kenapakah tayammum dapat menggantikan mandi junub dan wudu’( dua jenis penyucian diri dalam Islam ) dalam keadaan air di tempat yang kering-kontang? Bakteria apabila terkena air akan mati disebabkan tekanan osmosis di dalam badannya sehingga air boleh menyerap masuk ke dalam badan dan akhirnya ia mati kerana mengalami overhydration. Begitu juga halnya apabila bakteria tadi didedahkan kepada keadaan yang terlalu kering dan kontang seperti apabila dikenakan padanya debu..Ia akan mati setelah air badannya keluar kerana tekanan osmosis lebih rendah daripada tekanan osmosis di luar badan menyebabkanya mati kerana air badan keluar dan kerana kekontangan fisiologi badan. – Oleh: Dr Jamnul Azhar Hj Mulkan

Mandi Wajib Mengikut Sunnah Rasulullah SAW
Segala amal ibadah yang hendak dilakukan sebaik-baiknya perlu mengikut jejak langkah Rasulullah SAW.

Al-Bukhari dan Muslim daripada Aisyah r.ha. meriwayatkan sebuah hadis mengenai cara Rasulullah SAW mandi dengan katanya yang bermaksud:“Apabila Nabi SAW mandi janabah, Baginda mulakan dengan membasuh kedua-dua tangannya.”
(Hadis riwayat Muslim)

Menurut riwayat Muslim, “Kemudian Baginda mencurahkan air dengan tangan kanannya ke atas tangan kirinya, lalu membasuh kemaluannya.”

Munurut hadis di sisi al-Bukhari yang diriwayatkan dripada Maimunah r.ha.“Rasulullah SAW apabila mandi jenabah, Baginda mulakan dengan membasuh kedua-dua tangannya. Kemudian Baginda menuang dengan tangan kanannya daripada tangan kirinya, lalu Baginda membasuh kemaluannya. Kemudian Baginda berwuduk sebagaimana wuduk sembahyang. Kemudian Baginda memasukkan jari-jarinya ke dalam air lalu menyelati dengannya pangkal-pangkal rambutnya. Kemudian Baginda mencurahkan air di atas kepala sebanyak tiga cebok tangannya ke seluruh badannya. Kemudian Baginda mencuci kedua-dua kakinya.”
(Riwayat Muslim)

Penyakit Tidur Berjalan Sambil Bersetubuh

Pada tahun 2004, pakar-pakar doktor seluruh dunia akhirnya berjaya menyelesaikan kes yang sangat jarang berlaku iaitu seorang wanita bersetubuh dengan orang lain dalam keadaan dia sedang tidur.

Pada waktu malam semasa tidur, seorang yang umurnya dalam pertengahan jagung dan beliau dari negara Australia, dalam keadaan beliau tidur, dia meninggalkan rumahnya dan bersetubuh dengan orang yang tidak dikenalinya. Tingkah laku ini berterusan selama berbulan-bulan dan wanita ini tidak ingat langsung aktiviti malam yang dia lakukan. Mengikut keterangan, dia berasa hairan kerana apabila beliau bangun dari tidurnya, terdapat banyak kondom bertaburan di sekitar rumah. Pada suatu ketika,  kawannya bangun dari tidur untuk mencari beliau yang telah hilang, semasa dijumpai, beliau ini sedang melakukan persetubuhan.

Ketidakpercayaan adalah faktor utama dalam kes-kes seperti ini. Tetapi gabungan faktor ini, doktor yakin bahawa kes itu adalah satu fenomena penyakit tidur berjalan sebenar, termasuk kesusahan pasangan itu, dan penilaian klinikal mendalam. Dia berhenti keluar pada waktu malam selepas menerima kaunseling dari psikiatri. Tidak perlu menggunakan ubat-ubatan dadah seperti benzodiazepin, yang kadang-kadang digunakan untuk merawat penyakit tidur berjalan.

Cara Mandi Wajib Paling Ringkas

Mula-mula kita kenal dulu makna mandi. Mandi ialah meratakan air diseluruh badan dengan niat. Jadi ingat bila kita mahu mandi wajib, contoh, buka paip atau shower, turun air kena ditubuh badan baru niat. Selepas kena air, niat dalam hati, aku mengerjakan mandi wajib atau aku mengangkat hadas yang besar.

Bahagian yang perlu jaga ialah bahagian punggung sebab kalau kita berdiri ia akan tertutup, kalau boleh cuba duduk untuk ratakan air di bahagian punggung.

Ada satu Hadis menyatakan, satu bulu pun tak boleh tak kena air, bab mandi wajib ni kena serius sebab ia berkaitan dengan kebersihan. Tak sah mandi wajib maka tak sah solat, Nabi pernah lihat orang kena seksa dalam kubur sebab mandi wajibnya tidak sah.

Hukum mandi wajib tanpa seurat benang di badan

ukum tanpa seurat benang di badan ni, kita perlu paham dulu tentang aurat. Kita jelaskan semula aurat-aurat ni, bila kata aurat, anggota yang wajib kita tutup daripada siapa, benda ni kita patut belajar.

Yang pertama tutup aurat tu bukan dari Allah, kerana Allah sentiasa melihat, dan bukan daripada Malaikat, sebab kalau kita kena tutup dari malaikat macam mana kite nak mandi, malaikat ada di kedua-dua bahu kita,  bagaimana nak bersetubuh? tidak wajib tutup daripada Allah, tidak wajib tutup daripada Malaikat, tidak waijib tutup daripada haiwan.

Kena tutup daripada orang sahaja, orang mana, orang yang haram lihat, orang yang tak haram lihat tak pe, siapa yang tak haram lihat aurat kita, isteri kita kerana tiada aurat antara suami isteri. Aurat wajib tutup dari orang yang haram lihat.

Sekarang ni kalau kita masuk bilik air tanpa seurat benang ada isteri kita, tidak mengapalah kerana isteri kita.

Tiada masalah mandi wajib tanpa seurat benang selagi tiada orang yang haram melihat.

Senarai Pemenang Anugerah SKRIN 2012

Senarai Pemenang Anugerah SKRIN 2012

DRAMA
Drama Terbaik : Di Telapak Kaki Bonda
Pengarah Drama Terbaik : Kabir Bhatia | Di Telapak Kaki Bonda
Lakon TV Terbaik : Di Telapak Kaki Bonda
Pelakon Lelaki Terbaik Drama : Abu Bakar Omar | Gincu Ayah
Pelakon Wanita Terbaik Drama : Ruminah Sidek | Parit Jawa
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Drama : Namron | Parit Jawa
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama : Sherry Merlis | Di Telapak Kaki Bonda
Videografi Terbaik : Aku Mahu Terbang
Drama Rantaian Terbaik : Jangan Ambil Padang Kami | Suhan Movies
Drama Komedi Terbaik : Elly & Epit
 
Pencalonan Drama sebanyak 18  pula meyaksikan antaranya Pelarian, Ku Petik Dosa, Sujudku Di Sejadah, Bedah Tong Gas, Parit Jawa, Parut Asyikin dan Hilangnya Doa Seorang Ibu

FILEM
Filem Terbaik : Bunohan
Pengarah Filem terbaik : Fariza Azlina and Effendy Osman | Songlap
Lakon Layar Filem Terbaik :  Dain Said | Bunohan
Pelakon Lelaki Terbaik Filem : Shaheizy Sam | Songlap
Pelakon Wanita Terbaik Filem : Maya Karin | Ombak Rindu
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Filem : Syafie Naswip | Songlap
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem : Lisa Surihani | Ombak Rindu

Antara 34 buah filem yang dipertandingkan meliputi Bunohan, Mael Lambong, Songlap, Libas, Chow Kit, Ombak Rindu, Tolong Awek Aku Pontianak, Man Sewel Datang KL, Bini Biniku Gangster dan Hantu Bonceng.

ANUGERAH JURI
Anugerah Yasmin Ahmad : Pierre Andre
Anugerah Artis Harapan PANTENE : Putri Balqis | Pelarian

PENERBITAN DALAMAN
Rancangan Dokumentari / Majalah Terbaik : Dunia Tersembunyi | Rambu Solok
Rancangan Bual Bicara Terbaik : Bella | Labour Day Special
Rancangan Hiburan Terbaik : Anugerah Bintang Popular Berita Harian 25
Rancangan Muzikal Terbaik : Anugerah Juara Lagu 26
Rancangan Realiti Terbaik : Jemputan Umrah
Laporan Khas / Berita Terbaik : Berita TV 9 | Bom Jangka

Incoming Search Term

cerita seks melayu gila kote india negro tutuh puki melayu sedapnya jubur isteri orang cerita jururawat gatal cerita lucah anak dan makcik janda gersang ajak anak melakukan seks main batang kulup dirodok btg india cerita mak datin kena jolok lubang jubo janda kuat kongkek main dengan anak dara tua Bontot mat saleh dirodok btg keling isteri gian bersetubuh beramai-ramai jubur awek koyak kena sex kulup india korek cipap melayu pelir cipap nyonya mrs serani atuk main cipap cucu Batang orang nonok haiwan cerita lucah main dengan singh cerita suka sex terong cerpen seks tetekku di hisap cipap nyonya datin seks buntut gay liwat batang masuk lubang ketat mani ku jolok pantat aweku main bontot wanita tua pak arab main buritku ustazah ketagih butuh besar buritku ketat cerita janda dan terung cerita ustat mantat isteri mengandong kuat kongkek jande gersang koleksi cerita lucah negro kongkek butuh besar kulum batang bangali isteri ku main ngan nenek gersang melayu main sex dengan timun dan terung sedapnya butoh ibu sex bangla ngan awek melayu main jubur biji kelentit amoi panjang cerita lucah ibuku bersetubuh dengan datuk ku cerita seks melayu ngan negro jolok puki mak datin mak long gian jolok terung dalam pantat pelir benggali idaman lina puki koyak rabak Sex dengan pelir besar dan panjang www main pantat isteri mengandong air mani di dubur jamilah awik melaiyu porno bini ditutuh butuh besar depan suami biniku kena gangbang cerita ayah gian hisap susu cerita main jubur makcik tua cerita main punggung cerita seks datin dgn negro cerita seks wanita bontot besar cerita sex isteri oang ketageh batang tidak sunat cikgu main romen ngn bdk dijolok btg keling jolok dengan terung kantoi kongkek dengan mak janda ketagih puki janda muda kisah amput puki main bontot binatang main bontot dengan kakak masa adik pmpuan tgah malancap abg msuk bilik dan terus hisap cipap adik negero balun jubur awek melayu nyoya ajak main jubur sedapnya bontot emak ku tgah gentel tetek jolok cipap ustazah muda idam kote jiran wanita melayu mahu pelir besar www pengalaman gigolo com Abang ngentot adiksexs com airmani dijubur jamilah 1 awek melayu main batang mat salleh batang peley sedap biji kelentit ustazah di isap anak bini rogol ngan negro biniku gian batang negro biniku ketagih konek panjang bontot isteri aku 

BONTOT ISTERI KENA JILAT DGN PAK ARAB 
 bontot pelacur rabak di jolok buntut bini bos ku burit jamilah air dubur buritku besar cerita blue main dengan pakwe cerita hisap tetek emak cerita jolok burit dan dubur gadis cina cerita jururawat ketagih hisap batang konek cerita lucah ajak kawan radak puki isteri ku dalam hutan cerita lucah jamilah isap kotek india cerita lucah mama isap kote kwn anak cerita lucahjamilah cerita sex india main dengan isteri melayu cerita sex melayu@NEGIRO ceritalucah emak dan makcik senah datin ketagih jilat gadis bengali gersang gadis gersang ajak kongkek gadis melayu main dengan singh gangbang bini gigit kelentit mak datin com hisap kote mamak ibu melayu main dengan mamak india isteri kongkek depan suami janda gian main lubang bontot dengan anak Janda ketageh kote jizz jururawat Free kakak isap pele adik kisah isteri tetek besar kisah main belakang makcik kisah main jubur bontot melayu kisah perpuan gian main dgn batang timun kisah sex negro koleksi cerita sex isteri ketagih batang besar konek askar melayu kongkek burit bini benggali luncah dgn cekgu nora main btg mat saleh main btg negro makcik senah gian konek mamak hisap tetek bini org menetek susu makchik nikmat rasanya burit dijolok kote pantat koyak di tutuh bengali pelir panjang puki tembam gebu pengalaman melakukan sex dengan terung dan binatang pepekku ditutuh puki gian puki ku dirodok puki malayu main batang singh rogol lobang bontot adik sedapnye butoh singh seks bontot dgn mat salleh sex melayu konek tentera besar sexdenganindia tetek besar makcik dihisap sedap ustazah gersang btg www cerita seks main dgn btg besar adik sex dubur dengan negro 

AKU GIAN KONGKEK DGN BATANG BESAR 
 aku isap kote mamak kulup aku ketagih jilat bontot atuk gersang Aweku hitam dan bontot besar aweku lancap batangku batang kulup rodok jubur cikgu batang negro main bontot isteriku benggali main jubur bersetubuh dengan mamak best nya main dengan negro bini main butuh negro binikugersang btg mat saleh Buritku kena jilat dgn negro butu melayu kote cerita abg batang besar main pantat ain cerita bohsia main jubur Cerita Datin sex negro cerita ibu gila butu anak cerita isteri mengandung main ikut dubur cerita jilat bontot cerita kena jolok ramai cerita lucah datin melayu Cerita lucah gian batang tua cerita lucah janda melayu gila konak besar pajang cerita lucah jilat dubur jururawat cerita lucah main ikut dubur cerita lucah main ramai ramai cerita luch melayu negro cerita main bontot datin melayu cerita main burit negro terbaru cerita main dubur perempuan cerita main isteriku ketagih gangbang cerita mak melancap burit cerita merogol isteri beramai-ramai cerita sebenar sex lucah cerita seks gay suka hisap batang bangla tua cerita seks isteri suka main gangbang cerita seks melayu negro cerita sex bontot main dgn singh Cerita sex melayu doktor dan jururawat wanita cerita sex paksa main bontot cerita sex rakan cerita sex sedap amoi cina dapat konek melayu cerita sex singh dgn janda cerita stim perempuan hamil cerite sex budak melayu dengan mat saleh cerite sexmelayu jande cerpen sex wanita gersang gan bangla cipap besar prono cipap bini aku banyak air 2012 di kongkek butuh besar depan suami gambar kote tamil gambar peley jolok burit gambar peley sangap gay main batang hisap tetek jiran 3gp ibu ku gian butoh isteri gian konek besar isteri suka main bangali janda anak 7 ajak main janda gatal sek Janda hisab batang janda main kote mamak janda melayu main ikut lobang bontot janda tua tmbam puki jolok anus ibu tua jolok bontot dengan botol 

JOLOK BURIT GUNA BOTOL 
 jolok puki negro jolok terong dlm pantat jubur ketat sakit sedap lubang belakang jubur mak datin jururawat tetek besar kena jolok ngan btg keling kena rodok btg keling ketagih jubur bini jiran kisah benar seks melayu dan mat salleh kisah lucah jilat burit kisah lucah sek melayu dgn negro kisah puki melayu tua koleksi cerita kisah benar pengalaman sedap rogol kakak kandung koleksi cerita lucah main dgn singh koleksi cerita lucah melayu main bontot koleksi cerita main gadis melayu sarat mengandung koleksi cerita seks beramai kongkek cipap hindu main bontot mak aji main dgn keling main jubur datin tua main konek dan puki beramai ramai main nonok dengan pak cik main puki bini boss gersang makcik ajak main makcik main belakang mamak tua hisap tetek janda melayu lucah jubur mencari lelaki sangap negro ajak main depan blakang negro main mat salleh negro main pantat mak cik Novel awek kena rogol ramai-ramai dengan mat rempit novel lucah panjang pantat rabak diamput batangpelir besar penangan jururawat gersang penangan mat bangla pengakuan perempuan main dengan pelir singh pepek kakak dikongkek batang pepek minah saleh puki lobos ramas tetek ustazah sedap butuh benggali sedap nya pelir panjang sedap rasanya kena maun depan belakang sedapnya butuh bangla sedapnya lubang faraj dijolok dgn terung dan timun yang panjang dan besar sex melayu carpen jamilah Sex punggung kena mani bangla suka kote africa terong masuk bontot terung dalam cipap tgah ramas tetek tibai buntut janda ustazah ketagih batang tak bersunat video gey melayu batang panjang jolok bontot jantan video sex org main jubo dgn haiwan Www sexylucah melayu com wan norazlin Adik suka hisap batang abg 18sx blogsport com/ ajak isteri main bontot akak ajak adik main pantat aku gatal burit aku isteri curang suka konek aku janda kuat sex aku masukkan terong dan timun dalam cipap kawan aku aku rasa batang india-ceritaerotik aku suka jantan pak arab aku suka kongkek dgn atuk anak isap cipap ibu arab isap cipap youtiub awek main belakang awek tetek besar main dengan atuk aweku jururawat balun punggung awek batang besar koyak puki batang india main jubur cikgu batang kote jolok poen benggali vs melayu3gp berahi adik perempuan melancap kantoi beromen dengan pakwe besar sangat takut rabak burit besarnya aduh sedapmya sakit batang binatang jolok dara bini aku kena pelir negro bini datuk gian butuh bini di tutuh butuh besar depan suami bini ketagih main bontot bini suka dikongkek ramai biniku dengan negro biniku diamput biniku dikongkek keling biniku ditutuh ganas bohsia gian nak btg askar bontot janda dan bangali Bontot nenek tua bos aku gatal btg negro besar panjang burikkakak burit dijolok beramai burit emak kandung burit janda pejabat buritku ditutuh buritku lobos butoh laki ku cerita arab kongkek puki cerita awek dijolok kayu cerita benar main bontot janda cerita berahi dan lucah bapaku ketagikan pepe anak darah cerita berahi jilat jubur mak cerita bini suka main sex ramai jantan cerita bohsia gangbang cerita burit rabak cerita gadis dijolok ramai ramai Cerita gay main dengan negro cerita gay sex butuh panjang cerita gesel batang kat bontot perempuan cerita ghairah intai mak melancap cerita ghairah isteri disetubuhi pakistan cerita ghairah jururawat cerita ghairah melayu melancap cerita isteri gangbang dengan arab cerita isteri ketageh batang tidak sunat cerita janda gersang terong Cerita jolok puki cerita kisah isteri ketagih batang besar bangla cerita kongkek bontot makcik cerita kote kulup cerita lucah awek tetek besar Cerita lucah buat dengan banggali cerita lucah buat sex dengan banggali singh Cerita lucah datin dgn negro cerita lucah dijolok konek besar cerita lucah dubur cerita lucah gadis melayu main dgn bangla cerita lucah ganas panjang rabak besar pakistan cerita lucah ganas sadis cerita lucah hisap susu tetek dan main ikut bontot ustazah cerita lucah ibu gersang isap batang anak cerita lucah isteri main sing cerita lucah jamilah Cerita lucah Jilat bontot emak cerita lucah kawanku gersang cerita lucah main dengan janda tetek besar cerita lucah main dengan nenek cerita lucah main depan belakang cerita lucah main dgn janda cara ganas cerita lucah main ikut bontot cerita lucah main jubur janda cerita lucah main ramai ramai dengan bohsia cerita lucah mak ajak aku dan adik main pantat cerita lucah negro jolok burit cerita lucah wanita melayu main dengan lelaki keling Cerita lucahku gadis melayu kena main dgn lelaki cina ramai ramai cerita main dengan singh cerita main pantat hindu cerita main sigh cerita mantat mak cik cerita masuk buntut cerita merogol jubur istri orang 

CERITA NYONYA KETAGEH SEX 
cerita orang tua kontol panjang main isteriku free cerita penangan jururawat gersang cerita pepetku dijolok dan dihisap ganas cerita pertama kali main beramai- ramai cerita pertama kali sex dengan mat saleh cerita puas tutuh puki isteri ramai ramai cerita puki sedap zubaidah cerita seks - cipap koyak cerita seks bini bertudung dengan india negro cerita seks burit vs pele cerita seks cikgu perempuan sangap Cerita seks janda melayu gemuk ghairah cerita seks jubor cina cerita seks ketagih main jubur 2012 cerita seks main bontot wanita india cerita seks main dengan bos cerita seks main dengan kawan beramai-ramai cerita sex bini suka main jubor cerita sex dengan mak janda cerita sex dengan mat bangla batang besar cerita sex dg perempuan singh cerita sex dgn rakan cerita sex dgn singh cerita sex doktor wanita china gersang cerita sex gay benggali cerita sex gay tentera cerita sex isteri main butuh panjang cerita sex istri gian main ramai wee cerita sex istri main maksaleh Cerita sex kena main jubur cerita sex main belakang anak emak cerita sex main dengan mamak cerita sex main puki india tua Cerita sex makcik senah cerita sex melayu askar cerita sex untie cerita sex ustazah main jubur cerita stim nenek hisap kote cerita tante janda ajak anak nya main lucah cerita tentang main pantat cerita ustazah curang dengan banggla cerita ustazahku gersang ceritasex main dengan terong ceritasexdatintua cerite jande cerite lucah sedap nye konek cerpen datin dan negro seks cerpen sex janda sukea btg besar cerpen sex mleyu suke btg besar cipap bini ku koyak cipap gigit btng besar cipap koyak kena batang negro cipap rabak cipapku dijolok batang muda cipapwanitatua crite adik ajak kakak romen datin ajak sex datin gatel datin ketagih seks diamput ustaz besar zakar dijolok kuat dikongkek sampai pengsan diradak btg panjang diradak puki ngan btg besar dirodok bangla dirodok btg benggali dirodok btg hitam dirodok puki ngan konek negro ditutuh pakistan gadis bertudung sedap dijolok batang kulup negro gadis kiut puki ketat Gadis melayu gian konek gairah ngendap makcik bogel gambar awek gersang nak batang gambar jubur datin gambar peley sangap burit gambar sangap burit gangbang bini orang gatai buritku Gay lubang ketat Gay main dgn org tua gersangnya ustazah gian pantat kawan bini gianpantat isteri tembam hindu tua main jubur bini aku Hisab kelintit se kandung hisap biji kelintik hisap pelir budak budak ibu janda gian kote anak idam konek panjang dan besar idamkan kontol tua diburit Intai janda main terung Isteri dipaksa main buntut beramai ramai isteri gian butuh isteri kena gangbang dgn mat saleh isteri kena jubur rakan isteri kena tutuh ramai isteriku kena dubur dgn negro jamilah kena main pantat janda gatal butoh janda gian butuh besar janda gian main dengan anak kandung jolok lubang bontot janda gian seks ajak anak main lubang depan dan belakang janda gian sex janda muda ketagih sex janda tua gian jandagian batang doktor jilat dubur amoi cerita18sx Jnda kna tutuh jolok burit dgn timun dan terong jolok jubor porno mobile jolok lubang pepek anak jolok pantat haiwan jolokbontotgay jubur gayboy penang jubur isteri kena main mat salleh jubur mak cik jururawat gersang sex kak ju janda bntot bsar kena balun jubur kena jolok buntut kena memantat batang besar kena tibai batang mat saleh kesah berahi gairah gambar wanita bogel gersang kesah lucah sex janda ketagih botoh bangla ketagih konek besar negro ketagih konek india besar panjang ketagih kote besar ketagihpuki kisah benar aku main seks dengan doktor cina kisah benar main lubang dubur mak datin kisah bohsia india kisah janda bontot gatal kisah janda ketagih sexkisah kisah jolok pantat haiwan kisah ketagih batang terong kisah lucah bini gian main batang besar kisah main belakang kisah nyonya gian butoh Kisah romen doktor dan jururawat kisah seks bini aku kena gangbang setiap hari kisah seks melayu-batang negro di cipap isteri kisah seks perempuan gersang dan terung kisah sex bini rasa batang kulup kisah sex main dengan doktor bertudung kisah tengok mama di lancap jiran kisah tutuh npuki nyonya koleksi cerita berahi mak aku koleksi cerita bini ku main bontot dengan benggali koleksi cerita lucah hisap pepek ustazah koleksi cerita seks ikut bontot koleksi kisah beromen dengan gf konek atok konek jolok bontot konek negro gay main dubur konek suami aku kecil konek mat salieh besar panjang masuk nonok aku kongkek ikut dubur kongkek mak datin kote butoh pakistan kote kulup puki bini kulum kote atuk Lina main jubur cerita lucah gempak lubang anak dara bangali dalam lubang jubur ustazah lubang kecil cari batang besar Lubang puki dijolok beramai ramai main burit cina main cipap pelajar asing main dengan kotekulup main dengan untie main dgn singh main jubor nenek main pantat india tua main pantat jururawat main puki bos main puki dgn lelaki tua main puki hindu main sex ngan makcik berumur red tube d\ com Mak gian peler ajak ank main sex mak hisap pelir cina makcik ku mengandung ajak aku bersetubuh makcik kuat main makcikgianpele maklong main timun dalam pantat mamak roti butuh besar dengan janda masuk terung dalam nonok mat saleh gangbang istriku melayu main bangla melayu main kelentit benggali memantat dgn kakak memantat isteri gila seks memantat janda muda memantat lubang puki gersang mencari pelem porno menjolok puki nenek gersang minah kilang gian batang besar nenek gersang suka onani ngentot pepek jururawat ngentot ustjah nikmat jolok pantat amoi nonokku dijolok butuh panjang novel gadis cina gersang novel lucah main jubur mak long novel main bontot novel seks-main bini askar novel seks-main bontot novelseks main bontot nyonya gian seks ohgeempak gambar jolok burit dengan timun Opah dan atuk main konek ku pak arab jilat cipap isteri paksa main bontot perempuan Pantat gian terung pantat janda ketagih kote 

PANTAT NYONYA TAN 
pelajar batang besar balun jubur cikgu peley sangap lubang Pelir besar Jolok Burit pelir gay gersang pelir sedap singh terbaru pellir pakistan panjang nonok lebar penangan batang nigeria penangan butuh besar benggali Pengalaman biniku dgn mat africa pengalaman gay bersama bangla Pengalaman sex ngan negro pengalaman sex puki koyak masuk batang besar Pepe sex pekosa istiri bos malah doyan pepetku di jolok bangla pix konek melayu porn jilat jubur janda pukau dan tutuh burit ibu kandung puki gatal minta dijolok puki gian batang panjang puki ina di rodok dengan batang pelir pakistan puki isteri aku ditutuh dalam hutan puki jamilah puki mamak benggali puki melayu kena batang bangla pukiku ditutuh benggali pukiku koyak dirodok kayu rabak lubang isteri radak puki isteri aku dalam hutan rakan noramfaizul ramai tutuh burit ibu remaja suka palir besar rodok bontot mat saleh sedap butuh kulup bangla Sedap nya batang sedapnya butoh pakistan sedapnya ditutuh sedapnya jubur muslimah alim sedapnya lubang nikmat dijolok dengan timun sedapnya sex dengan jantan konek panjang sek dubur dengan jururawat seks dg gadis india 12 thun smpai hamil seks ganas dipaksa lancap guna terung seks main terong seks rabak negro sex dgn negro oh sedap nya sex jubo istri ustat Sex ramai-ramai hisap tetek suami ajak bangla main isteri sx dgn mak aji Teringin korek puki ibu kandung Toton Video sex ank secolah tube ngintot dengan kuda tutuh bini dalam hutan tutuh bontot awek tutuh bontot ustazah tutuh burit mak kandung ustazah ajak main(cerita sexs) ustazah main batang besar ustazah main jubur dengan bengali utazahdipaksa hisab batang kena rogol video sex jolok timun video sexky anak dara18sx wanita cina suka hisap zakar wanita gian hisap kote www amoi hisab com www cerita ngesex dgn aweku com www cerita-cerita lucah india Www ceritasexmakdatin com www cipap nora sunti batang besar panjang www gambar cewek indon cerita amput baca red tube www gay klantan gersang com www 

HISAB KELENTIT 
www kisah manusia ngintot www kisah sex dengan jururawat www nenek suka main bontot www novilsex comm www pelem porno ngintot manusia sm kuda zazila janda gian main dengan md nor 17thn laki 3gp 18sx-amoi gila konek 2 batang besar koyak cipapku dengan yang ganas 2 batang kote masuk lubang cipap dan anus 3gp awek melayu kena pukau 3gp kulup keling adik iparku ganas Adik paksa mat salleh isap kote adik puan ajak main abg18sx blogsport com Ah ah sangap batang kote ah oh sedapnya abang kandung ah sedapnya konek tua ah sedapnya kongkek dengan mak ah sedapnya seks bini bunting ah sedapnya susu kakak ah sedapnyabatang atuk besar ah!!!sedapnya susu besar bini orang air mani diburit jamilah air susu kakak ajak bini main akak ajar adiksex akak gersang com akak gian amputbutoh aku dipaksa buat seks dengan mak cik aku dipaksa melancap depan ibu aku dipaksa mengulum batang mat africa yang panjang itu aku ditutuh beramai ramai aku gian batang mat saleh pak arab negro aku gian btg aku gian konek besar aku hamilkan kakak aweku aku ketagih batang india aku ketagih jilat lubang jubur aku ketagih jilat lubang jubur wanita aku ketagih kena jolok konek aku ketagih konek besar aku ketika dara ditutuh negro aku main dengan atuk gay aku main lubang jubor makci ku aku onani buritku Aku onani dengan terung dan tangan aku paksa makcik main bontot aku pn sodok bntot mkcik 2 aku sangap batang aku terkejut intai kakak masuk timun dan terung untuk onani alim novel lucah Amoi ajak main pantat amoi gian main jubo amoi melancap anak cina suka sex anak dara gersang redtube Anak dara melayu vs batang negro beramai ramai anak dara tua ajak main jubur anak dara tua mahu sex anak gersang batang anak jolok jolok puki emak dengan botol anak mamak gian batang ank keling main dengan melayu atok gesel cucu lucah atok minta susu tetek kakak Atuk kote besar atuk liwat dubur budak Atuk main nonok bontot nenek awek bertudung main ikut bontot awek dijolok awek jolok burit pakai botol susu awek kena jubur awek lancap gune botol awek main awek main dubur Awek main terong awek melayu gian batang keling awek melayu suka kote india awek memantat di dalam hutan awek sekolah mnengah hsp konek awek tudung burit ramai awek tudung ketagih sex awekgilakonek aweku minta juburnya dijolok ayah sangap tetek kakak balun bontot janda india Balun cipap bini sangap Balun jubur 3gp balun jubur besar balun jubur ustazah bang main bontot burit saya kering bang main dubur banggali rogol ustazah bangla balun biniku bangla main awek melayu cerpen bangla main gadis melayu bapaku ganas batang atok besar panjang hitam batang balun jubur batang besar bini bos batang besar hitam panjang mr kana batang besar sampai bunting batang kena jolok dalam burit batang kena raba batang kulup main jubur cikgu batang panjang jolok puki Batang pelir Pak aji gian nk main buritku batang singh batanggaymelayu blogsport benggali kelentit panjang main belakang Benggali tua & pepek berahi makcik ku gianbatang Beromen dengan timun bersetubuh dengan untie besar nya btg negro bang biji kelentit gersang Biji kelentit ku di gentel bangla Biji keletik panjang bini aku nak konek negro bini alim tudung sedap bini askar bini askar gian butoh bini bontot besar bini gersang batang mat salleh bini gian cari btg lain bini hisap batang negro bini hisap kulup bini hisap pelir picture bini ketagih sex dengan butuh besar bini koyak pantat bini ku curang bini ku ketagih seks dengan negro bini ku suka btg besar 

BINI MELAYU GIAN BATANG KULUP 
bini melayu gian btg kulop bini melayu suka pakistan bini orang ketagih Negro biniku kena jubur biniku kena main dengan kawanku matsaleh biniku main bontot biniku main singh biniku seks dengan batang kulup biniku sex dengan jantan muda 

BINIKU SUKA BATANG KULUP 
 biniku suka sex ramai ramai blji kelintik amoi panjang bntot mkcik kna monster bohsia kena konek panjang bohsia kena main pantat koyak bohsia kena main ramai-ramai pantat koyak bohsia malayu main seks bontot adik dijolok abang bontot besar makcik diratah beramai ramai bontot dan burit bini ku dikongkek lagi bontot dan lubang cipap ku di korek ganas bontot dijolok dengan ganas Bontot isteri ku jilat bos mat salleh Bontot isteri ku kena konkek dgn pak arab bontot makcik kena monster bontot rabak bontot rabak kena lanyak bontot ramas belakang batang lubang bontot ustazahku bontot3gp jubur3gp Bos gersang dengan perempuan gersang boss kulup hitam main puki melayu boy ajak main pantat btg butuh pakistan budak sekolah rabak slutload buku sex cek gu jilat pepes ku burik aku gatal datang burik kakak & peler adek burit di rogol kote mamak burit ditutuh burit gatal gian butuh Burit haiwan burit india sedap Burit isteri ketat batang abang besar burit janda idam kote besar burit jiran fizah burit kena main burit ku idam burit rabak kena konek burit sempit pelajar sekolah burit untie burit vs pele buritku Buritku di radak suami buritku dijolok kote besar buritku dirodok batang besar buritku ketagih butu 

 BUTUH BESAR KOYAK BONTOT 
butuh besar sampai koyak butuh lubang masuk hisap ketat butuh untuk biniku cara mahu butoh besar caritasex janda kaya raya cekgu main sex dgn anak murit cerepin sex adik jilat burit kakak cereta lucah batang cerita 18sx bini suka batang kulup Cerita 3gp sex ku dengan bos cerita abang askar dihisap konek oleh rakannya sendiri@gayboy cerita adik jolok pepek kakak guna makanan cerita aku dengan abang india gay cerita aku kna btg monster negro cerita aku suka btg indu Cerita aku suka onani d hadapan kawan emak ku cerita amoi onani pke timun cerita amoi sangap main dubur cerita anak murit dan cekgu dijilat cerita awek gian konek cerita awek melancap dengan timun dan terong cerita awek melancap guna terung cerita awek tudung ajak sex cerita aweku cerita batang keling Cerita batang kulup cina cerita batang pele cerita batang singh cerita benar main bontot doktor cerita berahi isteri kena rogol Cerita berahi kakak tngok blue cerita berahi main jubur cerita berahi nyonya cina cerita berahi- adik cerita berahi-sedapnye bontot cerita beromen dengan gadis india cerita beromen dengan mamak cerita bini kena kongkek cerita bini nak rasa konek negro cerita bohsia main dgn banggali cerita bontot n burit dijolok Cerita btg kulup india keras dlm jubur istri melayu cerita cerpin suka btg besar Cerita cikgu tetek besar gian batang cerita cipap rabak cerita dapat main sex dengan makci Cerita dewasa kentot wanita tua Cerita dewasa mak cik gian konek besar panjang cerita di jolok Cerita dipaksa main konek dgn orang tua cerita doktor gersang cerita dubur janda sedap cerita erotik datin gersang cerita erotik m ain bontot jururawat cerita erotik mat pakistan cerita gadis dipaksa lancapkan batang ustat cerita gadis gersang dengan terong Cerita gadis kena kentot cerita gadis main sex ikut jubur cerita gangbang isteri cerita gangbang janda cerita gatalsek isteri cerita gay dengan budak india Cerita gay main dubur cerita gay main negro cerita gay malaysia - batang mat saleh cerita gersang jolok lubang cerita ghairah dan seks jururawat tentera cerita ghairah intai janda gentel kelentit cerita ghairah isteri dgan lelaki cerita ghairah seks dengan haiwan 2012 cerita ghairah seks dengan jururawat cerita ghairah wanita sarat hamil cerita ghirah main dg mat saleh cerita gian butuh besar cerita hisap jubur cerita hisap konek abang askar@gayboy cerita hisap konek datuk tua cerita Ibu kandung gersang Cerita isteri bersetubuh dengan india beramai ramai depan suami cerita isteri gang bang cerita isteri ghairah seks dgn mat negro dan bangla cerita isteri isap batang butoh suami cerita isteri kene main bangla cerita isteri kulup Cerita isteri melayu main batang konek besar pnjang 

CERITA ISTERI MELAYU PORN 
 cerita isteri suka jolok pakai terung cerita janda ajak main cerita janda gersang cerita janda jururawat cerita janda mahu amput cerita janda muda gian batang cerita janda stim pakistan cerita jilat jubur ustazah cerita jolok dubur perempuan mengandung cerita jubor koyak Cerita kampong nonok melayu tmbam cerita kentot dubur anak cerita ketagih seks negro melayu cerita konek singh cerita kongkek amoi cina cerita lucah air mani di dubur jamilah cerita lucah air mani di jubur jamilah cerita lucah akak main konek adik cerita lucah aku dinodai sampai mengandung cerita lucah aku ditutuh beramai ramai dengan sadis cerita lucah anak paksa mak cerita lucah atok kote besar cerita lucah awek kena jolok dengan botol cerita lucah awek melayu suka batang india cerita lucah awek tetek brsar msin dengan atuk cerita lucah bangali main jubur perempuan melayu cerita lucah bapaku jilat pepetku cerita lucah baru mama isap btg anak Cerita lucah bini ku ngentot ngan 3orang negro matkarpet cerita lucah biniku gangbang dgn negroo cerita lucah bohsia india cerita lucah c gu jamilah cerita lucah com main dengan bohsia ramai cerita lucah curang depan belakang cerita lucah dara ustazah cerita lucah datin ganas Cerita lucah dijolok mat saleh cerita lucah dikongkek mat india cerita lucah ditutuh dengan kejam cerita lucah doktor dubur cerita lucah doktor ustazah cerita lucah dubur jubur cerita lucah dubur ustazah cerita lucah emak cerita lucah gadis suka main bontot cerita lucah ganas datin gersang cerita lucah gay main seks dengan pak cik benggali tua 

 CERITA LUCAH GESEL PUNGGUNG 
cerita lucah hisap tetek rakan pejabat cerita lucah ibu kandung ku cerita lucah isteri curang dgn negro Cerita lucah isteri gian batang tua cerita lucah isteri mahukan batang cina dan india cerita lucah isteri org suka cari batang bangla negro cerita lucah jamilah isap konek india main seks cerita lucah jamilah jubur besar cerita lucah janda gatai cerita lucah janda main dgn negro cerita lucah janda muda dengan negro cerita lucah janda yang gersang cerita lucah jandamuda gersang Cerita lucah Jilat dubur istri cerita lucah jolok bontot binatang cerita lucah jolok bontot istri kawan Cerita lucah jolok terung dlm cipap Cerita lucah jururawat ketagih kote ceritA lucah kena isap konek ketika tidur Cerita lucah maen bontot mak cerita lucah main bontot dengan nenek cerita lucah main bontot jubur dubur Cerita lucah main dengan bangla batang besar sampai hamil cerita lucah main dengan bos cerita lucah main dgn nenek cerita lucah main dubur besar cerita lucah main jubo makcik ku cerita lucah main konek bangla dgn gadis melayu cerita lucah main lubang dubur amoi Cerita lucah main lubang punggung ibu kandung cerita lucah main mak dara cerita lucah main pantat wanita negro cerita lucah mak bertudung cerita lucah mak cik senah Cerita lucah mak datin cerita lucah mak jah cerita lucah mak janda nenek cerita lucah makcik kiut cerita lucah makcik tetek besar cerita lucah mama di jolok btg ank kecil Cerita lucah mama kentot anak kandung nya cerita lucah melayu - gangbang paksa cerita lucah melayu berahi sek dubur 2012 cerita lucah melayu dipaksa Cerita lucah melayu kena jubur btg abg bangla cerita lucah melayu kena main batang negro cerita lucah melayu main ngan nenek cerita lucah melayu rabak pantat dengan bontut kena batang cerita lucah melayu suka konek bangla Cerita lucah melayu- pertama kali isteri main timun batang Cerita lucah negro fuck melayu Cerita Lucah negro main dengan budak melayu cerita lucah negro sex ganas cerita lucah paksa ina cerita lucah paksa main bontot cerita lucah penangan batang banggali cerita lucah penangan batang besar cerita lucah pepek ku rabak cerita lucah perempuan main dgn binatang cerita lucah puki aweku dalam palir cerita lucah puki ketat ku cerita lucah rakan pejabat cerita lucah sakit main jubur cerita lucah seks dengan doktor Cerita lucah seks ganas aku dipaksa hisab btg kulup cerita lucah serani cerita lucah susu melayu Cerita lucah-jolok pantat guna botol cerita lucah-mak cik senah dan aku Cerita lucahnegro cerita lucha melancap dgn terung cerita main bontot adik cerita main bontot askar cerita main bontot perempuan gemuk com cerita main burik pele cerita main burit tua cerita main dengan jubur ustazah cerita main dgn atok Cerita main dubur pompuan Cerita main gadis melayu suka konek cina cerita main ikut jubor cerita main jubur isteri cerita main mak aji cerita main puki boss cerita main ramai-ramai dengan bohsia cerita main sedap dengan pelajar sekolah Cerita main terong Cerita mak ajar anak berahi Cerita mak beromen dan bermain pantat Cerita mak isap bontot cerita mak senah cerita makci kena rogol cerita mamak dg melayu cerita mamak main burit amoi cerita masuk terung botol dalam puki cerita mat saleh boromen seks cerita melayu hisap btang negro cerita melayu sebenar cerita jolok cerita misi main konek cerita nikmat seks isteri yg gersang cerita paksa makcik sex cerita pantat rabak cerita pele korek burit cerita puki ditutuh cerita puki gersang cerita rogol ustazah di jolok dubur cerita sedap mamak amput anak cerita sedapnya ditutuh ganas cerita sek janda cina cerita sek jolok dubur cerita sek jubur cerita seks aku @ keling botol cerita seks askar kongkek bini cerita seks atuk nikmati dara cerita seks batang kote cerita seks bontot besar dan konek pak tua cerita seks burit dan dubur ku di jolok adik Cerita seks cipap janda koyak cerita seks datin dan lelaki negro cerita seks dengan atok cerita seks dengan bini bos cina cerita seks dengan mamak cerita seks dengan untie india Cerita seks dgn mak cik cerita seks dgn mamak roti Cerita seks erotik melayu kakak terbaru cerita seks gadis melayu dengan cina Cerita seks ganas beramai ramai dengan kejam sehingga rabak Puki Cerita seks ganas manusia bersetubuh dgn haiwan cerita seks ganas sampai pengsan cerita seks gay dengan negro cerita seks gesel butuh cerita seks hisap pelel adik 

CERITA SEKS INDIA 
cerita seks isteri dan benggali karpet Cerita seks isteri dipaksa main terung cerita seks janda gian cerita seks janda suka melancap burit dan ramas tetek cerita seks jilat bontot minah salleh cerita seks jubor isteri Cerita seks juru rawat terkejut btang negro cerita seks lelaki india dengan awek melayu Cerita seks lelaki melayu dengan minah saleh tetek besar Cerita seks lubang besar cerita seks lubang cipap isteriku lobos cerita seks lucah dubur cerita seks maen ikut bontot adik member Cerita seks main bontot ganas 

CERITA SEKS MAIN 
bontot mak aji cerita seks main dengan anak India cerita seks main dengan makcik senah Cerita seks main dgn isteri abg cerita seks mak datin terkini cerita seks malaysia rabak pantat cerita seks melayu bini main dengan mat saleh cerita seks melayu diratah beramai ramai cerita seks melayu main dubur untie cerita seks melayu main negro cerita seks melayu main pantat dan dubur Cerita seks nadea main bontot cerita seks negro dubur cerita seks paksa jubor cerita seks perempuan melayu dirogol dan kena main ikut jubur cerita seks rakan makcik cerita seks sarat mengandung gersang main dengan bangla cerita seks terbaru dara Cerita seks untie cerita seks/main punggung datin Cerita sesk kakak idam kote besar cerita sex amoi main ikut jubur cerita sex awek lubang ketat cerita sex awek puki ketat cerita sex bangla jolok puki melayu cerita sex batang panjang malaysia dan indonisia cerita sex bini cerita sex bontot dirogol ramai ramai cerita sex budak sigh Cerita sex cipap dan jubur tua melayu cerita sex dengan bohsia gian cerita sex doktor dan jururawat cerita sex doktor melayu cerita sex gadis melayu main dengan singh cerita sex india tua suka puki melayu cerita sex isteri ku gian batang negro cerita sex jamilah dubur cerita sex jamilah india cerita sex jamilah isteriku cerita sex janda ketagih sex cerita sex jolok dubur Cerita sex jururawat melayu cerita sex lubang jubur emak Cerita sex lucah malaysia: amoi melancap guna terong cerita sex lucah tngok bini main cerita sex main belakang mak Cerita sex main bontot cerita sex main dengan anak macik ku cerita sex main dengan perempuan singh Cerita sex main dengan untie Cerita sex main jubur janda gemok cerita sex mak datin suka kotel cerita sex mealy kisah benar cerita sex melayu aku paksa makcik main bontot cerita sex melayu balun buntut minah saleh Cerita sex melayu cipap cek gu cerita sex melayu kena batang bangla cerita sex melayu kulum batang mat saleh cerita sex melayumain ikut bontot isteri cerita sex negro mantat puki ustazah cerita sex ngan awek mat saleh Cerita Sex Pak aji amput janda cerita sex pak arab Cerita sex pepek aku rabak cerita sex perempuan melayu dan butuh besar cerita sex perempuan melayu dg sing cerita sex rakan-rakan cerita sex rogol datin cerita sex suami ajak isteri main sex cara ganas dgn timun n terong cerita sex tudung hisap pelir cerita sexbuntut ppuan cerita sexgadis sunti cerita sexs dgan makci cerita sexs melayu abang amput adek cerita sontot bontot awek Cerita stim lobang bontot awek dijolok timun cerita suami gangbang cerita sula burit dan dubur gadis cina cerita tentang seks cipapku gatal minta di jolok cerita ustazah main dengan mamak cerita ustazah punggung besar cerita wanita kuat main batang butuh cerita wanita melayu suka palir orang afirka cerita18sx bersetubuh cerita2 boss gian sex cerita2 panjang sek curang n jubur melayu 

CERITA2 SEKS BERSAMA ASKAR 
cerita2 seks melayu main dgn bangla cerita2 seks tudung Ceritabasah-makcikindia ceritajilatbontot ceritalucah aduh sedapnya bang main beramai ramai ceritAlucah dipakss main dubur Ceritalucah-koleksisexmakcik ceritalucahnegro ceritamaindubur ceritamainnonok ceritaseks main bontot kakak ceritaseksmaindenganmakcik Ceritatetekmama cerite carpen curang terbaik cerite diburit depan suami cerite jande main dengan warge asing cerite lucah ku di jolok konek besar Cerite main dengan nenek cerite seks ramai-ramai kena paksa cerite ustazah main dengan singh cerpan berahi bersama mak cik cerpen bangla sex cerpen batang besar burit mak datin cerpen cerita seks melayu nikmat janda cerpen gay tua cerpen kisah ustazah gersang cerpen lucah air mani di jubur jamilah Cerpen lucah baru mleyu cerpen lucah main dgn anak india cerpen lucah pesakit merogol jururawat cerpen lucah(aku suka main dengan konek pakcik tua cerpen main dengan haiwan cara ganas cerpen main dgn janda cerpen seks cucu main dengan nenek cerpen seks melayu dengan pakistan cerpen sex dengan datin cerpen sex inggeris cerpen sex kuda cerpen sex melayu isteri dengan matpakistan com cerpen ustazah gian butoh besar cerpin lucah main mak angkatku cerpin minah rempit Cerpin sek x than btg besar cerpin sex hari raya cik jah janda gersang cikgu beromen dengan anak murit cikgu dara ajak main pantat dan jubor cikgu gian konek kulup Cikgu kena bontot batang kulup cikgu kena paksa seks dgn dua lelaki india cikgu main murit cina botol korek burit bini aku cina kulup sedap cina seks dengan awek mat salleh cipap adik 12thn cipap aku sangap batang kote bangla cipap biniku cipap dibalun cipap dibalun mat salleh cipap ditutuh arab cipap jururawat dengan pelajar cipap kakak tmbam cipap kena kote gian cipap kene kote negro cipap ketat isteri bertudung cipap kiut cipap ku koyak kena btg monster cipap mak dijolok ramai ramai cipap mak long cipap makci janda cipap makcik tua cipap masuk terung cipap mat saleh cipap nenek gersang cipap ustazah dijolok cipapku dan batang singh cipapku gian kote cipapkugatal cite dijolok pelir doktor citer lucah jururawat burit besar citer sex dgn pak aji crita seks isteri ku kena rogol lubang bontot dgn mat saleh crita sex ganas mak datin dgn gigolo crite sex mlayu dgn india crrita amput mak janda crta p we jilat jolok jari crta seks ustazah janda cucu ketagih penangan konek atok curang dengan batang kulup dapat main dengan wanita gersang dati main dengan bos datin gian btg masok bontot datin gila pelir gigolo datin kena kena batang besar Datin sangap batang datin suka seks ganas di tutuh beramai ramai di tutuh nya pukiku dijolok batang dijolok batang konek india blog dipaksa jilat puki dipaksa jolok kote dipaksa main konek dirodok kote panjang dirogol lelaki gay konek kulup ditutuh singh doktor cipap doktor ketagih tetek besar doktor main dengan jururawat donwload novel bf tutuh puki gf download awek melayu kena rogol dengan mat rempit dua batang kontol jolok satu lubang puki dubur budak melayu kena jolok dengan negro sampai koyak dubur kena jolok dubur mamaku dubur rabak 3gp dubur rabak btg besar dubur rabak btg bsr 

EMAK HISAP BATANG ANAK 
emak suka bangla film video tubidy porno jaman sekolah foto awek gersang nak batang foto memek dan pellir fotomemek ustjah Gadis gian cipap gadis melayu ditutuh negro gadis melayu ketagih konek gadiskiut hisap batang gambar batang gay melayu bogel gambar burit datin gersang gambar buritganas gambar gay main sex dubur gambar isteri orang tetek besar punggung besar gambar jolok terung kat burit Gambar jubur burit batang kote 

 GAMBAR JUBUR JANDA 
gambar laki 2 amput pantat adik kecil malaysia gambar laki 2amput pantat adik kecil malaysia gambar main pantat yati Gambar Makci tudung isap batang gambar pepek rabak kene main Gambar perempuan masuk terong dalam nonok gambar puki makcik gambar-gambar ghairah gay melayu main buntut gambarBFsex gambarlelaki jolok perempuan ganas gosok jilat kelantit gang bang bini ku gang bang ramai-ramai nikmati puki Gangbang bontot gatal kotel cari puki gay boy gersang batang tua gay boy yang gersang Gay india tua kontol besar Gay indon tua kontol panjang gay kelantan pelir besar gay kelantan pelir panjang you tube gay main dengan laki India gay main konek tentera Gay mamak tua kontol besar gay melayu gian batang india gay ngsex dgn china kontol kulup gay pelir besar dari kelantan gay tentera gayboy suke hisap gengbang pelir besar gersang jururawat gersang nak hisap tetek bersusu gersang nya janda cina com gersangnya janda gersangnya nak rasa konek panjang Gesel btg konek kat biji kelentit gesel kote bontot kakak gesel punggung besar seks gesel punggung ibu ketika ibu membaca majalah ghairah berahi batang besar panjang gian cipap haiwan gian dikongkek ramai-ramai gian main bontot blogsport gian main butuh besar gian main pepek gian main seks dengan binatang cerita lucah gian nak batang tak sunat gian puki cina nyonya gian puki india gian sex ibu kandung ku gigit puting isteri sarat mengandung gigolo hisap tetek Gmbr jubur besar hajjah ustazah punggung bulat hamilkan kakak hamilkan makcik ku himpunan cerita lucah wanita melayu suka india hindu punggung makcik hindu tua main pantat melayu hisap batang besar boss hisap jubor cikgu hisap konek abg hisap konek budak tak bersunat hisap konek kulup tetek stim hisap pelir budak 12 tahun hisap puting tetek kakak dan cikgu hisap puting tetek kakak dan mama hisap tetek gebu mak cik http://www ohgempak com/2011/09/page/9/ ibu melayu main dengan keling idam burit amoi ikat muka dengan plastik jolok cipap india main bontot awek melayu india main jubur isteriku indiamaindenganisteri 3gp intai cipap kakak intai janda sex dengan terung dan timun intai janda tua intai ustaz lancap isap butoh bangla isap cipap ustazah Isap konek abg tentera isap tetek gebu janda isat tetek stim isteri ajak main bontot isteri ajak suami main bersama india isteri bersetubuh ramai isteri curang main dubur dengan batang kulup Isteri di ajak main beramai isteri ditutuh batang lain isteri ditutuh butuh besar depan suami isteri gersang dimain india isteri gian batang tua isteri gian nak main beramai2 isteri gian pelir lelaki lain isteri jiran ajak ngentot isteri jiran gersang seks isteri jual puki isteri kena rogol jubur dgn ganas Isteri kena romen cina isteri kongkekmat salleh isteri ku kne main bangla isteri ku suka onani isteri mahu konek besar

ISTERI MAIN DENGAN MAMAK 
 isteri main konek besar negro isteri main kote afrika isteri melancap gian pelir isteri orang kena rodok ketat isteri suka jolok terung Isteri suke konek besar panjang 12inci isteri ustaz kena main dengan batang besar panjang jiran isteri yang gersang cari negro isteriku aku dan bersetubuh beramai-ramai isteriku dikongkek jantan butuh panjang isteriku gangbang cerita lucah isteriku gian kote mamak isteriku gian main ramai-ramai isteriku main belakang isteriku sex main mat saleh isteriku teringin nak main dengan mat saleh istri gian dengan batang orang negro istri hamil kena amput istriku digauli mat saleh istriku dijolok kuat istriku sedap kena kontol besar panjang jamilah di pekosa hindu jamilah kena balun jamilah kuat seks jamilah pakmat 18sx jamilah sex dengan india janda ajak aku main lubang buntut janda ajak seks janda anak 7 di jilat di kongkek batang besar panjang janda dgn lubang jubor janda dipaksa main jubur janda gemuk gian batang pakistan janda gian batang ajak anak melakukan seks lubang bontot janda gian btg besar Janda gian butoh janda gian main dengan benggali janda gian main dgn anjing janda gian main lubang bontot Janda jolok guna terung janda kene korek cipap janda ketagih kote aku janda ketagih seks dgn negro Janda kuat main Jubur janda main btg Janda melayu ketagih sek janda melayu main seks dubur janda melayu main sex dengan banggla janda melayu sex dengan india janda muda gian btg bangla janda muda pantat rabak janda sek bontot dan bangali Janda suka main batang cina dan india janda tagih batang tua janda tagih lubang bontot janda tayang puki gersang janda tua gian batang Janda tua gian hisab batang jande isap peler jilat bontot besar jiran jilat bontot ramai ramai jilat jubur jamilah jilat lubang bontot kakakku jilat pantat anak dara pak mat jilat pantat jururawat Jilat pepek dan isap tetek aweku jilat pepek emak jilat puki cina sedap jiran pantat kecil ajak main Jiran wanita ketagih seks jizz you biji kelentit jolok bontot gay Jolok bontot jantan jolok bontot pelajar pompuan jolok buntut janda jolok buntut mak jolok burit beramai jolok burit dengan botol meniral jolok cipap makdatin tua jolok dengan haiwan jolok dubur ustazah jolok jubor guna terung Jolok kelintit jolok panTat mak datin jolok pantat mengandung gersang guna botol jolok puki dengan botol Jolok puki ramai ramai 

JOLOK SATU PANTAT BERAMAI 
jolok terong dalam jubor jolok terong timun ke puki jolok timun dalam jubur jubor isteri ku dirogol Jubur bini kawan ketat jubur bini tua rakan jubur istriku diratah mat saleh jubur ketat bosia jubur ku di jilat kakak 

JUBUR MINAH KILANG KENA JOLOK DENGAN BATANG 
jururawat cina suka batang besar jururawat dan negro jururawat dengan india jururawat gatal nikmat seks ah jururawat gian kote jururawat janda main suami kawan jururawat ketagih hisap zakar pesakit jururawat korek cipap jururawat sabul69 jururawat sangap main jubur jururawat sex dgn negro jururawatgatal kakak dan adik hisap tetek kakak isap konek adik sex com kakak sangap batang ajak adik beromen kali pertama kena rodok batang dengan pakwe kantoi bermain dengan terong kawan tutuh puki bini aku dalam hutan kelentit ibu bangla hisap keling jolok perempuan melayu 3gp kena jolok batang besar kena jolok btg negro kena jolok dengan batang besar kena konek bangla kena paksa isap konak kena rogol ikut bontot kena tutuh batang panjang benggali kenapa bontot minah saleh mantap kesah benar bijik keletik 

 KESAH JANDA MAIN BANGALI ROTI 
kesah sekx jururawat Ketageh Konek besar ketagih air mani singh ketagih batang besar singh ketagih cipap dan bontot gadis cina ketagih kena jilat burit ketagih puki kisah aku dirodok kayu kisah anakdara tua kena main kisah benar ajian gentel wanita Kisah benar buritku kena jilat kisah benar dirogoldan kemaluan dijolok kisah berahi main bohsia tetek besar kisah bergambar janda melancap kisah bohsia main bontot kisah cerita gay tua kisah cerita jubur ku di jolok paksa kisah cina sex kisah datin dan gigolo Kisah datin sexy kisah dijolok konek orang tua Kisah emak usap tetek kakak kisah gadis suka batang kuda kisah gay bapaku ganas kisah gesel bontot kisah gesel bontot wanita kisah ghairah jururawat kisah ibu ajar anak jolok kisah isteri gian kote besar kisah isteri kena jubur paskistan kisah isteri main terung kisah isteri muda suka onani kisah isteri suka ditutuh batang panjang kisah janda gersang ajak anak main kisah janda gian kisah janda gian batang main dgn bos kisah janda gian konek panjang masuk lubang bontot kisah janda main depan belakang bersama negro kisah jande sangap batang kisah jilat dan jolok bontot isteri ramai ramai kisah jilat jubor ustazah kisah jolok bontot wanita kisah jolok pantat isteriku kisah ketagih batang kisah konek besar atuk Kisah lubang dara koyak rabak kisah lucah - batang cina Kisah lucah aku hamilkan bini orang Kisah lucah buritku gian batang kisah lucah dijolok negro kisah lucah gigolo dan datin kisah lucah hisap buntut gay kisah lucah jolok bontot adk aku kisah lucah jururawat Kisah lucah main bontot adik kisah lucah main dengan untie kisah lucah main jubur kisah lucah mainlubang bontot amoi Kisah lucah mak cik kantol lancap ngn aku kisah lucah mak cik tua jubur besar kisah lucah menghisap tetek yg ada susu kisah lucah ramas tetek rakan sepejabat Kisah lucah wanita melayu dan mat saleh kisah luch rabak punggung kisah main bontot awek kisah main bontot dengan curang kisah main dengan doktor kisah main jubur ustazah kisah main ramai ramai negro kisah makcik seks ganas kisah orang ajak beromen kisah pelacur kene konek negro kisah seks balun jubur kakak kisah seks dengan boss kisah seks giglo dgn datin com kisah seks hisap batang kulop Kisah seks lucah gangbang kisah seks melayu-anak dara dgn mat saleh kisah seks nenek gatal kisah seks ramai ramai rakan Kisah seks suami ajak rakan rogol isteri kisah sex curang dengan negro 

 KISAH SEX DENGAN BOS INDIA KISAH SEX DENGAN BOSS BENGGALI 
Kisah sex dengan mak long kisah sex dengan untie cina kisah sex doktor bertudung alim main dengan pesakit cina kisah sex ghairah gay boy kisah sex isteri suka main ikut lobang bontot kisah sex ku dengsn negro lobos kisah sex main jubor isteri orang kisah sex mak datin Kisah sex negro kongkek melayu kisah sex ustazah gila batang lelaki india kisah ustazah hisap zakar kisah ustazah main bontot kisah2 seks prono sedapnya ketika zakar besar pjg keras masuk kemaluan perempuan sampai hamil kisahlucah nikmati kontol ayah sejak kecil kisahsexmelayu main dengan makcik koleksi cerit berahi emak aku koleksi cerita berahi main jubur yati koleksi cerita lucah bohsia koleksi cerita lucah jilat jubor terbaik koleksi cerita lucah keling koleksi cerita lucah main dengan jantan tua sedap koleksi cerita lucah sebenar Koleksi cerita seks melayu maen negro Koleksi cerita seks rogol isteri melayu beramai ramai koleksi cerita seks sebenar bapak berjubur dgn emak koleksi cerite mak jande koleksi cerpen lucah bohsia di liwat bangla Koleksi kisah benar janda melayu kuat sex koleksi kisah seks melayu cucu atok koleksi kisah sex perempuan cina koleksi lucah dengan datin koleksi novel seks lucah konek ayah besar main dengan pantat budak Konek besar singh cipap rabak konek budak laki konek keling konek paksa nikmat kongkek bini kongkek bini bontot sedap air mani kongkek ngsn mamak korek burit gian sex Korek burit janda korek lubang faraj kakak sendiri ksah monster sodok cpapku 

KU GIAN LUBANG BONTOT EMAK 
 ku main sex dengan ibu kawanku ku masukan terong dalam cipap ku ku usap bontot emak kuat main batang kulum batang kulup adik kulum butuh keling lancap pele bangla lelaki gian bontot main dengan binatang lelaki suka main lubang bontot janda lina kena gesel punggung lubang bontot akak Lubang juburku dibalun batang besar binatang ganas itu Lubang ku dijolok terung Lubang pantat dijolok terong Lubang puki gatal di jolok dua batang pelir lucah ganas lucah pele panjang lucah sek lubang pantat dan dubur macam mana puki sedap di amput puas hati macik aku jolok main awek gemuk 3gp main belakang oh sedap main bini cina gersang main bohsia tetek besar main bontot gay main bontot ustazah tua bertudung main bontot wanita main btg besar main buntut dengan mak cik main burit anak daratua main burit cina dalam hutan main burit di hutan main burit rakan main cina gersang main cipap guna botol main cipap nyonya main dengan bangali konek panjang main dengan batang singh main dengan isteri boss cina main dengan janda beramai ramai main dengan kakak bontot besar main dengan ustazah gersangnya main dgan terong main dgn bangali main dgn jururawat sangap Main dgn nyonya tetek besar main dng janda ikut bontot main ikut bontot main ikut dubur main jubor anak dara tua Main jubor ngan janda cina main jubor pelacur main jubur dengan emak main jubur janda tua Main jubur mak kwn dgn negro main konek dan cipap dengan atuk main lubang bontot makcik sedang tidur main mak datin main pantat binatang main pantat ibu dan nenek kawanku main pantat ibuku yang tua main pantat org arap Main pantat rakan main perempuan gemuk pantat tembam tetek besar bontot besar main puki bontot perempuan main puki bontot tua main puki cekgu main puki dgn zubaidah janda main puki makcik gemuk main punggung makcik main romen dengsn cikgu Main sek bontot dgn nyonya main seks dengan mamak main seks dengan perempuan tua main seks dgn nyonya main seks ikut punggung Main sunat dan main jilat jubur gampar main-main cipap awek kelantan mainbontotdatin mak ajak main mak aku kuat kongkek mak cik ajak main seks mak cik ajak tutuh jubur mak cik gesel buntut mak datin ajak ckgu main mak datin ketagih butoh mak datin main dengan singh mak datin main sex dgn terong mak datin sek Mak gian konek besar bertindik Mak gian sex ajak ank main mak jah janda tua kuat kongkek Mak janda gatai burit makaji gian konek makaji kena kongkek Makci bertudung bogel makcik di kongkek pakistan makcik gemuk dirogol beramai ramai makcik janda kuat main makcik ku gersang Makcik ku melancap makcik ku tetek gebu makcik paksa jilat pepeknya makcik suka maen makcik tua gian batang muda maklong gersang malayu mahu butoh besar mamak hisap tetek mamak jilat jubur mamak main pantat melayu mamak main sex mamak tua minta hisap tetek anak dara Mani dijubur jamilah manusia bertindik com masa kecil aku bersama untie cerita sex lucah melayu masuk butoh dalam buritku mat ajak main cipap Mat rempit batang pelir besar mat saleh main bontot mat saleh main lubang bontot awek melayu matcina vs awek melayu mek cipap hitam Melancap guna botol 3gp melayu boleh cerita seks mak cik gatal melayu datin fuck Melayu gianbtg panjang melayu kena main depan belakang melayu korek burit porn melayu melancap gune terung tube melayu punggung kakak Melayuboleh awek ku kena bontot oleh negro Melayuboleh Awek sama awek korek jubor memantat anak memantat burit pelir negro memantat dlm hutan memantat jubur janda gatal Memek ustjah minah balun puki fizah montoknya punggung makcik muslimah doyan kulup nak cari kawan mak datin gersang nak rasa konek panjang negro gangbang bini aku negro konek besar negro liwat bini orang Negro liwat melayu negro main bontot bini aku negro ramas tetekku negro suka pantat melayu Nenek ajak main jubur nenek ajak main seks dgn cucu nenek tembam puki ngendap gentel pepek ngentot jiran hindu Nikmat Batang mamak nikmat butoh mat salleh nikmat dgn singh nikmat dijolok nikmat isap batang singh nikmat main jubur janda nikmatnya bersetubuh dengan atok nikmatnya bontot bini nikmatnya bontot mamaku Nonok gersang ketagih butoh nonokku ditutuh ayah nonokku minta dijolok novel burit ank murit sakit Novel cerita bohsia main dengan melayu novel cerita lucah main negro Novel datin gila btang novel lucah ah ah sedap batang novel lucah aku dengan mak bontot besar novel lucah aku dengan mak kawanku novel lucah aku dengan mak kawanku main jubur seks novel lucah aku dengan mak kawanku punggung besar novel lucah doktor wanita alim bertudung main dgn pesakit cina novel lucah kena balun dgn pak mat novel lucah main bontot dalam bas novel lucah main cipap sendiri novel lucah main dengan pesakit cina Novel lucah main timun novel lucah onani novel lucah sebenar novel lucah seks bini oRang dan janda novel lucah sigh main bontot novel main jubur janda Novel mak kawanku ajak main novel seks lucah amoi 

NOVEL SEKS MAIN BONTOT MELAYU 
 novel seks main bontot pelacur Novel seks main dengan awek novel seks main dengan pak cik gemuk Novel seks nenek dengan cucu novel seks orang melayu main jubur Novel sex melayu dirodok kayu dalam cipap Novel sex suami rogol isteri nyonya tetek besar oh sedapnya cipap adik sendiri orang isat batan pele 

ORANG SEDANG BEROMEN 
pace porn dubur besar sexy pak aji gian sex budak 12thn pak arab konek besar pak arap kongkek amoi cina pak mat main anak dara pak uda gian cipap pakcik tua kuat kongkek pakcik tua main puki budak paksa jilat jubur kencing palir besar amput puki pantat amoi tembam dn kelentit pjg pantat bini kena main ramai ramai pantat bohsia jolok guna botol pantat datin gemuk datuk pantat dijolok beramai ramai pantat janda koyak pantat janda muda yg gersang pantat koyak main dengan negro pantat koyak rabak pantat mak long pantat mani batang lubang pantat melayu dijolok negro pantat melayu suka btg negro pantatku ditutuh pantatku koyak dirodok batang pegalaman dgn bangali Pele abang kandung ku pele adik peley sedap pelir abang kandung pelir besar gila 

PELIR BUDAK 12 TAHUN KENA LANCAP 
 pelir ku di hisap mak pelir panjang puki gebu penangan konek bertindik penangan kote nigeria penangan lubang buntut janda pengakuan janda kuat sex pengalaman cerita seks romen beramai ramai pengalaman gaydirogol beramai-ramai pengalaman gesel bontot gebu Pengalaman main dengan awek saleh pengalaman seks dengan awek pengalaman seks ngan mamak pengalaman sex guna terung pepek gatal minta jolok dengan kontol pepek rabak seks dengan negro pepet jande pepet ku di jolok timun bontot dijolok konek 

 PERAMPUAN GERSANG CARI BTG LAIN CURANG 
Perampuan malayu kena kongkek perempuan cina gersang perempuan melayu kena jilat keling perempuan melayu main dengan nigro sampai puki koyak perempuan mengandung kene main dgn negro cerita lucah perempuan mengandung main bontot perempuan tua ajak main puki dia pertama kali aku dapat anak dara bangali pertama kali biniku dapat btg porn mak janda asia puki aku di rogol sampai koyak puki benggali puki bini gatal puki dirodok negro puki gatal batang puki gebu bini kena korek puki gian ditutuh batang tua puki ina dijolok beramai-ramai puki isteri koyak kena butuh besar puki jalang koyak dirodok ganas Puki jamila puki janda ganas puki koyak dirodok ganas puki koyak ditutuh ganas konek keras Puki makcik banyak air puki org tua kna btg monster puki sedap di amput puki sedap kena butuh besar pukigersang pukiku dijolok batang bangla pukiku dijolok secara ganas dengan mat bangla pukiku dikong kek sampai mengandung pukiku ditutuh batang panjang pukiku lobos Pukiku masuk butu anjing pukiku sakit ditutuh adik sendiri punggung untie besar kelentit raba biji kelentit raba tetek mak cik Su rabak burit aku rabak burit aku batang besar sangat rabak kena lanyak radAkpuki 

RED TUBE CERITA LUCAH 
redtube jurawat rempit kene jubur romen cipap depan belakang romen jururawat romen ngan pkwe sampai aku pengsan aku dijolok sangap cipap adik sangap kana jilat saya gian melancap dengan terong sedap bontot biniku sedap burit dijolok banyak kote sedap gigit puting tetek isteri mengandung gesel kelentit sedap gila konek sedap gila konek negro sedap janda main dengan india sedap kena batang sedap main burit perempuan hamil sedap mamak main burit utazah sedap nya cipap nyonya sedap nya maen pantat janda sedap nya puki mak datin Sedap nyaburit sedapnya batang pele abang sedapnya bontok mek saleh sedapnya cipap senah sedapnya di rogol mat negro sedapnya dijolok batang lelaki nigeria sedapnya dijolok pelir abang sedapnya jilat lubang jubur kakak sedapnya jubur mak sedapnya kena jolok depan belakang sedapnya konek india sedapnya konek sing sedapnya lubang faraj dijolok dengan timun dan terung panjang Sedapnya lubang pukiku dijolok dua batang hitam sedapnya main btg besar sedapnya main lubang bontot emak sedapnya main nonok emak ku sedapnya nonok makaji Sedapnya pelir banggla Sedapnya pelir mat salleh sedapnya pukiku jolok terung sedapnya seks beramai melayu sedapnya sex gay sedapnya tetek makcik sedapnyasex sedapnye puki dijolok sek dengan makcik senah sek dgn hewan sek ganas dubur isteri sek hewan dangan manusia bokep porno bugil telanjang sama kuda sekodeng kakak dengan timun dan terung onani seks dengan untie seks dg bini india tgah hamil seks dg budak 12 thun smpai hamil seks dg budak india 12 tahun smpai hamil seks dg cekgu hamil seks dg cekgu sampai hamil seks dg gadis sarat hamil seks dgn nyonya janda seks dgn wanita tua tetek dan punggung besar seks janda dg negro seks keling main gadis melayu seks lubang bontot anak dan ibu seks lucah wanita TUDM seks melayu isteri main dengan negro seks melayu main bontot dengan mat salleh seks pertama kali dengan pakwe dalam hutan seks ramai balun awek seks tentera burit gersang sex aku dan boss gersang sex berahi negro balun burit melayu Sex dengan india beramai ramai sex dengan mak aji janda sex dengan mamak sex dengan untie Sex dgn anak dara tua sex dgn jururawat sex dgn wanita india tua kenekongkek sex ganas anak dara batang besar sex isteri dengan timun sex janda main ikut bontot sex jolok buntut sex lelaki tua dan janda muda sex lucah singh sex lucah: sedap batang besar Sex main dg binatang kampong Sex main tetek pantat beramai-ramai sex melayu makci sex minah saleh sex negro btg besar sex negro mat saleh sex porno isteri melayu curang sex singh melayu sex singh negro sex video cipap badan banyak air sexs burit rabak sexs dgn doktor bertudung sexs melayu beramai singh tutuh jubur isteri Somalia lucah steri diperkosa rakan suami kena rogol suami ajak aku main isterinya bersama suami ajak main lubang bontot suami ajak rakan bersetubuh dengan isteri suami gian jilat lubang jubur suami gian lubang dubur 

SUAMI INTAI ISTERI HISAP BATANG MAT SALEH 
suami melayu gersang-sapa nak kulum butuh i com suami mengedap isteri main suami pak arab ketagih cipap suamiintai isteri suka gesel btg kat bontot makcik suke main ikut burit susu tetek keling di isap talam konek abg pelangi cipap terong arab terong lelaki tamil malaysia terung buritku terung masuk cipap adik tetek keling tibai cipap nyonya mabuk tibai jubur emak timun pantat lobos timun sex kakak terung Timun terong botol burit Timun terung botol dalam burit tips jolok kelantit gf remaja tudung sangap batang bf Tutuh bohsia tutuh bontot bulat tutuh bontot isteri tutuh bontot pelajar Tutuh bosia gian tutuh burit china sexy 

TUTUH BURIT KAK JAH 
tutuh jubur ketat isteri tutuh puki ramai ramai tutuhburit hindu Umur12tahun di kasim memek sama tante uploadMB com burit Ustazah ajak melancap ustazah buntut dan tetek besar sex ustazah ku yang gian konek ustazah main dengan timun ustazah main dgn singh ustazah main ikut dubur ustazah nak kote 12inci ustazah suka btg negro ustzah gersang uztazah main dengan atuk tua video jilatpepes awek video remaja ngocok palir Wanita hisappelir kuda wanita janda melayu maen btg pak arab wanita melayu kena rogol keling wanita melayu main dengan lelaki keling www amoi jolok burit dgn timun batang www batang butuh bertindik sedapnya www boss tibai jubur www buritku dirodok batang hitam besar www cerita bosia kena jubor com www cerita gay intai ayah kencing com www cerita isteri dipaksa seks beramai2 www cerita isteriku suka batang bangali www cerita isteriku suka main banggali www cerita istriku gian bersetubuh beramai-ramai www cerita lucah com/ustazah ketagih konek www cerita lucah india rasa isteri melayu com www cerita lucah istri dengan bos Www cerita penangan mak janda com www cerita seks aku diratah www cerita seks main dgn awek gian btg www cerita seks melayu main bangla www cerita sex jilat burit janda www cerita sex makcik tua www cerita sex wanita melayu/sedapnya batang singh www cerita-cerita sex kelantan www ceritaseks datin gian batang www ceritaseks dengan mamak www ceritasexamoicina com www cerpen lucah baru jiran kampung www cerpen ustazah dipaksa kongkek www cerpensexlucah blog www crita adk dliwat abg com www crita dliwat oleh kwn kolej com www crite adk dliwat abg com www gianbutoh www 

HISAP PEPEK JANDA 
Www istiri pejabat cari gigolo com www jilat bontot datin www jolok burit janda cina www kisah lucah main dengan atuk www main burit sigh www main butuh bertindik www main dengan atok www main dengan nyonya www main jubur anak mat saleh www mamagersang www media lucah cerita isteriku www melayu boleh mak gian batang bertindik com www memantat dgn negro www memantat hindu www memantat janda tua com www negro video sex2012 com www novilsex com www pantat datin com www pukiku dijolok batang besar www sexlucah dewasa-main lubang pantat Www terong masok pepek com Wwwcerita biji kelentit panjang com wwwcerita ngesex dgn ibu kandung com Yahoo! Arap bontot besar youtiub kena paksa mainn youtube macamana cipap wanita gemuk Yuotube aku kene paksa dgn pkwe aku beromen